skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Professioneel betonvloer reinigen door ADM Vloerenreinigers

Betonvloeren zijn prachtig vanwege hun robuuste industriële uitstraling. Betonvloeren ziet u nog vaak in opslagloodsen, groothandels, distributiecentra en bedrijfspanden. Maar ook particulieren leggen steeds vaker een betonvloer. Dat is ook in Alkmaar het geval. Een betonvloer vergt weinig onderhoud, maar helemaal onkreukbaar is hij uiteraard niet. Uw betonvloer kan door intensief gebruik beschadigen of vervuilen. ADM Vloerenreinigers kan alle betonvloeren reinigen. En als u uw betonvloer ook laat impregneren is deze weer voor een langere periode beschermd tegen vuil en beschadigingen. Voor het schoonmaken, polijsten en impregneren van uw betonvloer in Alkmaar is ADM Vloerenreinigers de onbetwiste specialist.

Betonvloer voor reiniging
Voor reiniging betonvloer
Betonvloer na reiniging
Na reiniging betonvloer

Betonvloer reinigen

Wordt uw betonvloer in Alkmaar intensief gebruikt? Dan adviseren wij u om deze jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Een betonvloer is namelijk zeer gevoelig voor zuren, vetten en het ontstaan van vlekken. Na het schoonmaken van uw betonvloer door ADM Vloerenreinigers heeft uw vloer weer een mooie en frisse uitstraling.

Betonvloer impregneren

Het reinigen van uw betonvloer gebeurt met een professioneel reinigingsmiddel waarmee we alle vuil en vlekken verwijderen. Bij deze reiniging wordt de vloer ook geneutraliseerd. Door middel van polymeren of impregneren kunnen wij uw vloer voorzien van een beschermende laag, zodat deze weer goed beschermd is en langer meegaat. Dat kunt u apart aangeven.

Polijsten van uw betonvloer

Wilt u naast het reinigen uw betonvloer in Alkmaar ook laten polijsten? Ook dat kunnen we voor u doen. Polijsten is een manier om uw betonvloer te egaliseren. Voor het polijsten van uw betonvloer gebruiken wij verschillende diamantschijven met een steeds fijnere korrel. Wij adviseren u om uw betonvloer in Alkmaar eens in de vijf jaar te laten polijsten. Zeker ook wanneer u merkt dat er doffe vlekken in de vloer ontstaan. Bovendien is het na een verbouwing ook verstandig om uw betonvloer te laten polijsten en/of reinigen.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw betonvloer in Alkmaar laten polijsten, reinigen of onderhouden? Of wilt u graag meer weten over het onderhoud van van uw betonvloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Alkmaar voor een advies op maat.

Back To Top