skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Deskundig betonvloer laten reinigen door ADM Vloerenreinigers

Betonvloeren ziet u nog vaak in opslagloodsen, groothandels, distributiecentra en bedrijfspanden. Ze zijn populair door hun stoere, robuuste en industriële uitstraling. Ook vele huishoudens in Purmerend vallen voor de kwaliteit en puurheid van een betonvloer. Een betonvloer is makkelijk in het onderhoud. Dat betekent echter niet dat u er helemaal niets aan hoeft te doen. Een betonvloer kan beschadigen of vervuilen. Dat hangt af van hoe intensief deze gebruikt wordt. ADM Vloerenreinigers kan uw betonvloeren voor u reinigen. En als u uw betonvloer ook laat impregneren is deze weer voor een langere periode beschermd tegen vuil en beschadigingen. Voor het reinigen, polijsten en impregneren van uw betonvloer in Purmerend gaat u naar ADM Vloerenreinigers.

Betonvloer voor reiniging
Voor reiniging betonvloer
Betonvloer na reiniging
Na reiniging betonvloer

Betonvloer schoonmaken

Hoe wordt uw betonvloer in Purmerend gebruikt? Zakelijk of privé? Intensief, of juist niet? Bij intensief gebruik adviseren wij om uw betonvloer minimaal eenmaal per jaar te laten reinigen. Dat is omdat een betonvloer zeer gevoelig is voor zuren, vetten en het ontstaan van vlekken. Na de reiniging van uw betonnen vloer door ADM Vloerenreinigers ziet deze er weer helemaal picobello uit!

Laat uw betonvloer impregneren

Bij het schoonmaken van de betonvloer maken wij gebruik van professionele reinigingsmiddelen. Hiermee verwijderen we alle vuil en vlekken uit het beton. Bij deze reiniging wordt de vloer ook geneutraliseerd. Door middel van het polymeren of impregneren voorzien wij uw betonvloer van een beschermingslaag. Daarmee is de vloer weer goed beschermd en gaat hij langer mee.

Polijsten van uw betonvloer

Naast het schoonmaken van uw betonvloer in Purmerend, kunnen wij deze ook voor u polijsten. Polijsten is de perfecte manier om oneffenheden uit de betonvloer ongedaan te maken. Voor het polijsten van uw betonvloer maken wij gebruik van diverse diamantschijven met een steeds fijnere korrel voor het beste resultaat. Ons advies is om uw betonvloer in Purmerend zeker een keer in de vijf jaar te laten polijsten. Zeker ook wanneer u merkt dat er doffe vlekken op de vloer ontstaan. Bovendien is het na een verbouwing ook verstandig om uw betonvloer te laten polijsten en/of reinigen.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers in Purmerend

Wilt u uw betonvloer in Purmerend laten polijsten, reinigen of impregneren? Of wilt u graag meer informatie over het onderhouden van uw betonvloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u aan huis of uw bedrijf in Purmerend voor een advies op maat.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top