skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Veelvoorkomende valkuilen bij natuursteen onderhoud

Doe dit vooral niet bij natuursteen onderhoud in Leiden!

Natuursteen is een populaire steensoort voor vloeren. En dat begrijpen we bij ADM Vloerenreinigers maar al te goed. Een natuurstenen vloer staat namelijk prachtig in elk interieur. Het zorgt voor een stijlvolle, exclusieve uitstraling. En een natuurstenen vloer gaat uw hele leven lang mee, mits u de vloer goed en regelmatig onderhoudt. Maar hoe kunt u een natuurstenen vloer het beste onderhouden? ADM Vloerenreinigers vertelt u meer over veelvoorkomende valkuilen bij natuursteen onderhoud en geeft u tips om ze te voorkomen bij u thuis in Leiden.

Gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen

Natuursteen is poreus. Daarom kunt u voor natuursteen onderhoud in Leiden niet alle schoonmaakmiddelen gebruiken. Een van de meest voorkomende fouten bij natuursteen onderhoud is dan ook het gebruik van de verkeerde schoonmaakmiddelen. Door uw natuurstenen vloer te reinigen met zure of schurende reinigingsmiddelen, kunt u het oppervlak van het natuursteen beschadigen. Hierdoor verliest uw natuurstenen vloer zijn glas en wordt het vatbaarder voor vlekken. Daarom willen we u als tip meegeven om altijd pH-neutrale reinigingsproducten te gebruiken die speciaal ontworpen zijn voor het reinigen van natuursteen.

Vlekken niet direct behandelen

Vlekken op natuursteen zijn nauwelijks te voorkomen. Iedereen morst wel eens een vloeistof. Wat veel mensen met een natuursteen vloer helaas vergeten, is om een vlek direct te behandelen. Door vlekken te negeren kan dit voor blijvende schade aan het oppervlak zorgen. Veeg morsingen op uw natuurstenen vloer dus altijd direct op en gebruik een pH-neutraal reinigingsmiddel om de vlek voorzichtig te verwijderen. Krijgt u de vlek er niet uit? Voor hardnekkige vlekken kunt u altijd bij ons terecht. Wij weten precies wat er gedaan moet worden om uw natuurstenen vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Pofessional inschakelen voor natuursteen onderhoud

Natuursteen onderhoud is een specialistisch werk. Als u dit niet op de juiste manier doet, kan dit leiden tot onherstelbare schade aan uw natuurstenen vloer. Daarom is het aan te raden om uw natuursteen onderhoud in Leiden over te laten aan de professionals van ADM Vloerenreinigers. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van natuursteen, maar ook in het polijsten, renoveren, opknappen en behandelen van natuurstenen vloeren. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service die gepaard gaat met een duurzaam resultaat.

Heeft u ons nodig?

Wilt u dat wij uw natuurstenen vloer onderhouden? Bel ons via 0251-836366 of stuur een mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij helpen u graag uw natuurstenen vloer mooi te houden.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top