skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw grindvloer weer stralen

Wat is een grindvloer?

Grindvloeren geven uw huis een moderne en natuurlijk look. De grindvloeren kunt u in twee categorieën onderscheiden: de open grindvloer en de gesealde grindvloer. Waar de open grindvloer een sterke en robuuste uitstraling heeft doordat het grind verder uit elkaar ligt, blijft er sneller vuil achter tussen het grind. Een gesealde grindvloer heeft hier minder last van door de sealing. Gelukkig zijn beide vloeren makkelijk te onderhouden. ADM vloerreinigers zorgt er dan ook voor dat uw grindvloer weer straalt als nieuw!

Dieptereiniging

Omdat er vooral bij open grindvloeren vuil tussen de stenen kan gaan zitten, is een dieptereiniging aan te raden. Bij deze vorm van schoonmaken worden vuilresten en bacteriën effectief verwijderd. Een gesealde grindvloer is daarentegen makkelijker schoon te maken. Dit komt doordat de ruimtes tussen de stenen dichtgesmeerd zijn en het vuil zich daardoor minder snel kan hechten. Als u uw gesealde grindvloer langdurig mooi wilt houden, is het wel aan te raden regelmatig een schoonmaakbeurt aan uw gesealde grindvloer te geven. ADM vloerreinigers doen dit door een effectieve koolzuurmethode en een alkalische reiniger. Hierbij wordt de PH geneutraliseerd waarna de vloer circa drie uur dient te drogen.

Vlekken verwijderen

Laat u bijvoorbeeld een glas melk of iets te eten op uw grindvloer vallen? Dan kunt het beste zoveel mogelijk vocht opnemen met een vochtige vlakmop. Het is sowieso aan te raden om een grindvloer één keer per week te dweilen. Waar veel tegelvloeren meerdere keren per week gedweild dienen te worden, is dit bij een grindvloer niet nodig. Het is verstandig om, voordat u uw grindvloer dweilt, de vloer altijd even te stofzuigen.

Het beste voor grindvloeren

Het is dus van belang om uw grindvloeren professioneel te laten reinigen. Maar het is dus ook goed om zelf te zorgen voor goed onderhoud van uw grindvloeren. Dankzij onze expertise weten wij gelukkig exact wat wij moeten doen om ervoor te zorgen dat uw grindvloer mooi en stralend blijft.

Uw grindvloer laten onderhouden door ADM Vloerenreinigers

Wilt u graag uw grindvloer laten reinigen door ADM Vloerenreinigers? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie mag u natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0251-836366. Of u kunt een mail sturen naar info@admvloerenreinigers.nl.

Back To Top