skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

De werkwijze van ADM Vloerenreinigers

Recensies voor ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw natuurstenen vloer graag een keer goed en grondig laten reinigen, maar heeft u geen idee bij wie u hiervoor moet zijn? Wij kunnen u ervan verzekeren dat u bij ADM Vloerenreinigers bij het juiste adres bent! Zeker wanneer u de recensies leest van onze toffe klanten kunt u zien dat zij erg blij zijn met onze diensten. In dit blog vertellen wij u graag meer over waar wij allemaal in uitblinken. Lees dus snel verder!

Vakkundig aan de slag met ervaring

Wij krijgen van veel klanten complimenten over onze goede service. Onze collega’s weten goed te communiceren naar de klant en gaan goed en vakkundig aan de slag. Ook kunnen onze klanten zien dat onze medewerkers veel ervaring hebben en dat is natuurlijk ook terug te zien in het eindresultaat!

Flexibele planning

Wanneer mensen bij ons komen met een ingewikkelde planning, dan gaan wij graag met hun in zee. Wij weten ons goed aan te passen op de plannen en wensen van onze klanten. Dit zorgt ervoor dat de klant ook andere afspraken kan maken voor andere opdrachten en daarnaast hebben de klanten niet teveel last van onze werkzaamheden. Wij zijn dus flexibel en denken graag met u mee.

Goed eindresultaat en netjes achtergelaten

Wanneer wij aan het werk zijn geweest zorgen wij er ook altijd voor dat wij alles weer netjes achterlaten. Ook dit krijgen wij vaak in de recensies van onze klanten te lezen. Wij leveren prima werk en zorgen ervoor dat alles na afloop keurig schoon achterblijft. Zo kan de klant gelijk genieten van het eindresultaat zonder eerst nog een hoop te moeten schoonmaken.

Afspraak is afspraak

Een andere leuke recensie die wij bij ADM Vloerenreinigers kregen, is dat wij ervoor zorgen dat alle stappen netjes gedaan worden. Zo zorgen wij ervoor dat de vloer wordt gereinigd, gepolijst en geïmpregneerd om zo een vloer te creëren die nog jaren meegaat! Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden zorgen wij ervoor dat wij alles op tijd doen, zoals we hebben afgesproken met onze klanten. Want wij hanteren het motto ‘afspraak is afspraak’.

Diensten van ADM Vloerenreinigers inhuren?

Bent u er nu ook zeker van dat u voor ADM Vloerenreinigers wilt kiezen? Daar zijn wij ontzettend blij mee en wij gaan graag voor u aan de slag. Wilt u liever eerst wat meer recensies lezen? Dat kan via deze link. Voor een afspraak kunt u geheel vrijblijvend bij ons langskomen, ook voor advies op maat. Wanneer u interesse heeft in onze diensten, bepalen we samen het behandelplan. U kunt ons bellen op 0251-836366. Wij zijn per mail bereikbaar via info@admvloerenreinigers.nl. U kunt natuurlijk ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier op de website.

Back To Top