skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Sophie Van Der Veek

Professionele mensen, vriendelijk en netjes. Leggen alles goed uit voordat ze beginnen. Houden zich aan hun afspraak. Echt een aanrader voor het reinigen van verschillende ondergronden. Bij ons gietvloer, tapijt en tegelvloer gereinigd en geïmplementeerd voor een goede prijs. Erg blij mee!

Judith Van Der Linden

Vakmensen, onze buitenvloer ziet er weer prachtig uit! Keurig op tijd en eerst doorgesproken wat het resultaat zou zijn. Eerlijk in wat we konden verwachten en hij bood ook nog de mogelijkheid om als dit niet voldeed van de behandeling af te zien. Resultaat is precies zoals hij vantevoren aangaf. Mocht het nog een keer nodig zijn bellen we hem zeker!

Nada Alwan

Erg professionele vakmensen. Ben ik erg blij en tevreden met mijn natuursteen vloer. Waren aardig, duidelijk en ze hebben geleverd wat ze hebben beloofd en alles netjes schoon achtergelaten. Ik zou zeker mijn jaarlijkse onderhoud van mijn vloer door hun laten uitvoeren!

Schouten wervershoof

Deze week is ADM vloerenreinigers bij ons geweest. De beneden verdieping (76m2) travetin vloer gereinigd en gepolijst. Wat een prachtig resultaat! Ontzettend vriendelijke eerlijke en goede communicatieve mannen. Een absolute aanrader voor je vloer. Wij waren verbluft van het eind resultaat. Mannen bedankt! Groet Schouten wervershoof.

Hulp Bij Computers

Professionele werkwijze en snelle reactie. Mijn aanbeveling gaat zeker uit naar het team van ADM vloerenreinigers. Heel veel succes!

Gerda Sendil

Wij hebben de afgelopen week met veel plezier gewerkt met ADM vloerenreinigers. Goede samenwerking, goede communicatie en heel vriendelijke mannen. De school ziet er weer prachtig uit. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

FlodderInBeeld

Via internet terrecht gekomen bij deze website. Mijn meubels laten reinigen en ze stralen als nieuw. Erg tevreden met dit bedrijf en mensen met kennis van zaken, top jongens!

Willem Visser

Vloer laten doen door dit bedrijf, vakkundige mensen die weten wat ze doen. Zal ze zeker inschakelen voor een herhaling!

sebassiefeller1998

Na enige tijd zoeken terecht gekomen bij dit bedrijf, enorm blij met de goede service van de heren, mijn vloer straalt weer als nooit tevoren!

Dylan Van der heide

Top service. Mooi optijd en vriendelijke jongens. Alles is helemaal naar wens en de vloer is weer zo goed als nieuw.

Devi Vrijburg

Alles ziet er weer zo goed als nieuw uit. Ben zeer tevreden met het eindresultaat! Top!

Lance Valk

Ik wilde mijn meubel eindelijk een keer laten reinigen , ik ben via via bij ADM Vloerenreinigers terrecht gekomen. Toen ik zag wat voor vuil er vanaf kwam schrok ik me rot haha. Het resultaat was supermooi en mijn bank is weer super fris! Zeker een aanrader!

Pim Huisman

Wat een top bedrijf ze hebben alles waar gemaakt. Is zeker een aanrader mijn vloer ziet er weer uit als nieuw!!!

Back To Top