skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Gert Buist

Hi,

Ik wil jullie graag de complimenten geven over de service. Vandaag is de vloer gereinigd en we zijn er superblij mee.

Wat een leuke servicegerichte mensen hebben jullie werken! Fijne behulpzame service aan telefoon, goed & vakkundig advies bij werkopname en leuke, dienstverlenende en vooral ook aardige mannen die het vandaag uitgevoerd hebben. Het was een feest ze over de vloer te hebben.

Echt top !

Thea Huisman

Beste Vloerenleggers.

Jullie hebben van het voorjaar mijn vloer gedaan.
Ik wilde laten weten dat ik er zeer tevreden over Ben. Ik geniet er iedere dag van.

Met vr groet
Thea Huisman.

Sam sam

Top service. Werk wordt goed geleverd en de jongens denken mee. Aanrader.

Jan Willemink

De vloer is mooi geworden in de hal van het Hofje In den Groenen Tuin. Veel dank daarvoor.

Erik van de Stolpe

Na bijna 18 jaar was het de hoogste tijd om onze marmeren vloer (rose aurora) een schoonmaakbeurt te laten geven. Geen idee wie daarvoor in te schakelen, dus op internet gezocht en uitgekomen bij ADM Vloerreinigers, ook omdat die bij ons uit de buurt komen. Afspraak gemaakt om het werk te laten opnemen en vervolgens een keurige (ook qua prijs) offerte ontvangen. Na wat speurwerk op internet besloten om hen de opdracht te gunnen.
Omdat wij nog wat andere werkzaamheden willen laten uitvoeren was het puzzelen om alles qua planning te laten aansluiten. Daar heeft ADM zeer goed en flexibel op ingespeeld. Het werk is inmiddels uitgevoerd naar grote tevredenheid. Keurig met slijpschijven gepolijst, afgewerkt en geïmpregneerd. Onze vloer ziet er weer prachtig uit. Wij zijn zeer tevreden en ik wil dit bedrijf daarom van harte aanbevelen voor dit soort klussen.

Jan Vermeulen

Onze 20 jaar oude Travertinvloer die onderhoud nodig had is door ADM prima gereinigd en heeft de natuurlijke glans weer terug. Na eerst een proef stukje gedaan te hebben is door ons gekozen voor zijde glans. De mannen hebben prima werk geleverd en alles weer keurig schoon achtergelaten.

Patrice

De marmeren vloer ziet er prachtig uit na de behandeling. Helemaal blij mee! Top werk geleverd. En zelfs de kast nog even verplaatst.

Hans Haanraads

Vriendelijke vaklui die onze leistenen vloer weer als nieuw hebben gemaakt!

Fieke Heslenfeld

Mijn tegels blinken me tegemoet en de mannen die ze reinigden waren bekwaam, behulpzaam en vriendelijk. Het kon niet beter.

Hanneke001

Prima service. Ze hebben mijn natuurstenen vloer in de badkamer weer mooi gemaakt (was verpest door schoonmaakmiddel met azijn). Van tevoren hoorde ik wat ik kon verwachten. Ben er blij mee!

Ineke Valkema

Onze natuurstenen vloer is gereinigd, gepolijst en geïmpregneerd door ADM vloerenreinigers. De vloer heeft er nog nooit zo mooi uit gezien. het advies en de service is uitstekend. Professionele mannen die netjes werken en op tijd zijn. Ze hanteren het motto 'afspraak is afspraak'. Wij raden dit bedrijf absoluut aan!

Niema Malih

Door ADM Vloerenreinigers heb ik mijn granieten badkamervloer laten polijsten en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ik ben voorafgaand de afspraak gebeld dat ze onderweg waren, dus ruim op tijd begonnen met de klus. Werken netjes, zijn vriendelijk, professioneel en zeer bekwaam.

Sophie Van Der Veek

Professionele mensen, vriendelijk en netjes. Leggen alles goed uit voordat ze beginnen. Houden zich aan hun afspraak. Echt een aanrader voor het reinigen van verschillende ondergronden. Bij ons gietvloer, tapijt en tegelvloer gereinigd en geïmplementeerd voor een goede prijs. Erg blij mee!

Judith Van Der Linden

Vakmensen, onze buitenvloer ziet er weer prachtig uit! Keurig op tijd en eerst doorgesproken wat het resultaat zou zijn. Eerlijk in wat we konden verwachten en hij bood ook nog de mogelijkheid om als dit niet voldeed van de behandeling af te zien. Resultaat is precies zoals hij vantevoren aangaf. Mocht het nog een keer nodig zijn bellen we hem zeker!

Nada Alwan

Erg professionele vakmensen. Ben ik erg blij en tevreden met mijn natuursteen vloer. Waren aardig, duidelijk en ze hebben geleverd wat ze hebben beloofd en alles netjes schoon achtergelaten. Ik zou zeker mijn jaarlijkse onderhoud van mijn vloer door hun laten uitvoeren!

Schouten wervershoof

Deze week is ADM vloerenreinigers bij ons geweest. De beneden verdieping (76m2) travetin vloer gereinigd en gepolijst. Wat een prachtig resultaat! Ontzettend vriendelijke eerlijke en goede communicatieve mannen. Een absolute aanrader voor je vloer. Wij waren verbluft van het eind resultaat. Mannen bedankt! Groet Schouten wervershoof.

Hulp Bij Computers

Professionele werkwijze en snelle reactie. Mijn aanbeveling gaat zeker uit naar het team van ADM vloerenreinigers. Heel veel succes!

Gerda Sendil

Wij hebben de afgelopen week met veel plezier gewerkt met ADM vloerenreinigers. Goede samenwerking, goede communicatie en heel vriendelijke mannen. De school ziet er weer prachtig uit. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

FlodderInBeeld

Via internet terrecht gekomen bij deze website. Mijn meubels laten reinigen en ze stralen als nieuw. Erg tevreden met dit bedrijf en mensen met kennis van zaken, top jongens!

Willem Visser

Vloer laten doen door dit bedrijf, vakkundige mensen die weten wat ze doen. Zal ze zeker inschakelen voor een herhaling!

sebassiefeller1998

Na enige tijd zoeken terecht gekomen bij dit bedrijf, enorm blij met de goede service van de heren, mijn vloer straalt weer als nooit tevoren!

Dylan Van der heide

Top service. Mooi optijd en vriendelijke jongens. Alles is helemaal naar wens en de vloer is weer zo goed als nieuw.

Devi Vrijburg

Alles ziet er weer zo goed als nieuw uit. Ben zeer tevreden met het eindresultaat! Top!

Lance Valk

Ik wilde mijn meubel eindelijk een keer laten reinigen , ik ben via via bij ADM Vloerenreinigers terrecht gekomen. Toen ik zag wat voor vuil er vanaf kwam schrok ik me rot haha. Het resultaat was supermooi en mijn bank is weer super fris! Zeker een aanrader!

Pim Huisman

Wat een top bedrijf ze hebben alles waar gemaakt. Is zeker een aanrader mijn vloer ziet er weer uit als nieuw!!!

Lees meer beoordelingen via onze Google Mijn Bedrijf pagina.

Back To Top