skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Wat doet ADM Vloerenreinigers?

Natuursteen behandelen, reinigen en onderhouden door ADM Vloerenreinigers

Heeft u een mooie natuurstenen vloer? Om deze in optimale conditie te houden is het belangrijk dat u het natuursteen goed onderhoudt. Maar ook een goede behandeling en reiniging van het natuursteen zorgt ervoor dat de vloer langer mee gaat. Voor dit en meer kunt u terecht bij ADM Vloerenreinigers. Met gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring hebben wij als familiebedrijf al vele natuurstenen vloeren gereinigd, behandeld en onderhouden. Wij weten wat uw vloer nodig heeft. Bent u benieuwd wat wij precies doen? Lees dan snel verder, want wij vertellen u er graag wat meer over.

Specialist in allerlei technieken

Een natuurstenen vloer staat prachtig in iedere woning, mits u het natuursteen op de juiste manier reinigt, behandelt en onderhoudt. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan ADM Vloerenreinigers. Het reinigen, behandelen en onderhouden van uw natuurstenen vloer is bij ons in goede handen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in allerlei technieken die ervoor zorgen dat uw natuurstenen vloer in optimale staat blijft. Zo kunnen wij uw natuursteen vloer slijpen, polijsten, impregneren en renoveren. U bent bij ons verzekerd van een uitstekende service en een duurzaam resultaat. Wilt u nog lang van uw natuurstenen vloer kunnen genieten? Dan staan wij voor u klaar!

Voor meerdere soorten vloeren

Voor het behandelen, reinigen en onderhouden van uw natuurstenen vloer bent u bij ADM Vloerenreinigers aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende soorten natuursteen aanpakken. Hierbij kunt u denken aan marmer vloeren, travertin vloeren, Belgisch hardsteen, leisteen vloeren, terrazzo vloeren, linoleum vloeren, granito vloeren en Chinees hardsteen. Maar wij kunnen meer. Ook voor de volgende vloeren kunt u ons inschakelen:

  • Grindvloeren
  • Tegels & Plavuizen
  • PVC vloeren
  • Betonvloeren
  • Tapijt & Vloerbedekking

Ook meubelreiniging

Heeft u vlekken in uw bank? Of is de stof smoezelig geworden? Ook hiervoor gaat u naar ADM Vloerenreinigers! U kunt ons namelijk ook voor meubelreiniging inschakelen. Onze deskundige meubelreinigers zijn gespecialiseerd in het milieuvriendelijk reinigen en onderhouden van verschillende soorten meubels. Dankzij onze professionele meubelreiniging, hoeft u uw meubels niet opnieuw te stofferen. Laat uw meubels reinigen door ADM Vloerenreinigers en uw meubels gaan nog jarenlang mee!

Meer informatie? Neem contact op met ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is dé specialist in het reinigen, behandelen en onderhouden van natuursteen vloeren. Wilt u meer weten over de diensten van ADM Vloerenreinigers? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0251-836366, stuur een mail naar info@admvloerenreinigers.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top