skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Uw marmeren vloer laten reinigen

Terugkeer van een trend

Marmer is een trend die de laatste jaren aan het terugkeren is. Deze prachtige steensoort kan gebruikt worden voor diverse onderdelen van het interieur: van een marmeren lamp en kaarsenhouder tot een keukenblad of vloer. Met marmer haalt u niet alleen een prachtige natuursteen in huis, u investeert ook nog eens in de toekomst. Marmer is namelijk erg duurzaam en kan met een goed onderhoudsplan zelfs een leven lang mee gaan. Hieronder leest u waarom en hoe marmer het beste onderhouden kan worden.

Waarom uw marmeren vloer professioneel laten reinigen?

Wanneer u kiest voor een marmeren vloer, is het belangrijk aandacht te besteden aan het onderhoud ervan. Met het professioneel laten reinigen van uw marmeren vloer worden vlekken en verkleuringen verminderd en wordt slijtage tegengegaan. Iedere soort natuursteen heeft een andere aanpak nodig. Bij ADM Vloerenreinigers zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud en reinigen van natuurstenen vloeren. Zo bent u verzekerd van de beste zorg voor uw marmeren vloer. Met het professioneel laten reinigen van uw marmeren vloer kunt u de levensduur ervan verlengen.

Onderhoud afstemmen op het gebruik

Naast dat iedere soort natuursteen een andere aanpak nodig heeft, is ook het gebruik van de vloer bepalend voor welke behandeling het meest effectief is. Wij kijken dan ook per vloer wat het juiste onderhoudsplan is. Geheel gratis en vrijblijvend komen we bij u langs om een reinigingsplan op maat op te stellen.

  • Slijpen: Bij het slijpen van een marmeren vloer wordt er een heel klein laagje van de vloer afgeslepen. Zo worden beschadigingen en gebruikssporen verwijderd.
  • Polijsten: Bij het polijsten van een marmeren vloer wordt er steeds een fijnere korrel gebruikt om de vloer weer geheel glad te maken. Wij raden aan dit eens in de 5 jaar te laten doen.
  • Impregneren: Door het impregneren van een marmeren vloer voorkomt u vlekken die door vocht en bijtende middelen, zoals wijn en citroensap, ontstaan zijn.

Uw vloer reinigen door ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen en behandelen van marmer en andere natuurstenen. Heeft u in Castricum of omgeving een marmeren vloer die toe is aan onderhoud? We stellen graag een reinigingsplan op maat voor u op. Neem contact met ons op en laat uw marmeren vloer reinigen en onderhouden. Bel ons via 0251-836366 of stuur een mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Voor het laten reinigen van uw marmeren vloer bent u bij ADK Vloerenreinigers aan het juiste adres.

Back To Top