skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Uw leistenen vloer schoonmaken doet u zo

Uw leistenen vloer in goede handen

Wilt u weten hoe u uw leistenen vloer moet schoonmaken? Als u zich zorgen maakt over schade aan de natuursteen bij het schoonmaken, dan zijn uw zorgen gegrond. Hoewel het een sterke steen is, is deze zeer gevoelig voor specifieke schoonmaakproducten. Laat daarom uw leistenen vloer schoonmaken door een professioneel bedrijf zoals ADM Vloerreinigers!

Waarom uw leistenen vloer schoonmaken?

Leistenen vloeren geven elk huis een aards gevoel, maar het is belangrijk om te weten hoe u leistenen vloeren schoonmaakt. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak mooi blijft. Het is verstandig om een leistenen vloer vakkundig te laten onderhouden. Voor het reinigen en onderhouden van een leisteen vloer bent u bij ADM Vloerenreinigers aan het juiste adres. Met jaren ervaring met het schoonmaken van leistenen vloeren en vele andere werkzaamheden zorgen we ervoor dat u lang kunt genieten van uw vloeren.

De werkzaamheden van ADM Vloerreinigers

Wij weten als geen ander welke reinigingsmethode voor uw vloer geschikt is en welk onderhoud er moet plaatsvinden om uw leisteen vloer er als nieuw te laten uitzien. Wij bieden altijd 100% tevredenheidsgarantie op onze schoonmaakactiviteiten. Zo kunnen wij uw leistenen vloeren:

  • Reinigen
  • Polijsten
  • Opknappen
  • Renoveren
  • Impregneren

Wat kunt u zelf doen?

Er zijn een aantal onderhoudstaken die u regelmatig kunt uitvoeren om uw vloeren er goed en mooi uit te laten zien. Leistenen vloeren moeten dagelijks worden geveegd. Dit is vooral het geval tijdens de eerste maanden na plaatsing, omdat ze een normaal verkruimel proces ondergaan. Hierna moeten uw leistenen vloeren worden gedweild met een zachte reiniger. U kunt een reinigingsproduct gebruiken dat speciaal is gemaakt voor het wassen van natuursteen, of een ander reinigingsmiddel dat geen citroen of azijn bevat. Bij voorkeur kiest u een reinigingsmiddel dat pH-neutraal is.

Wat kunnen wij voor u doen?

Een leistenen vloer heeft door de juiste afwerking een mooie matte kleur. Dit is erg belangrijk voor de uitstraling van uw leistenen vloer. Deze uitstraling kan worden gecreëerd door een vaste was of coating op de leistenen vloer aan te brengen. De kleur wordt verder verdiept door de leisteen te impregneren. Daarnaast zorgt het impregneren van leisteen voor een beschermlaag. Dit zorgt ervoor dat de leistenen vloer minder vocht opneemt, waardoor er minder vuil in de leistenen vloer dringt. Laat u informeren door ADM Vloerreinigers!

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over het schoonmaken van uw leistenen vloeren of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten! Bel ons via 0251-836366 of stuur een mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij helpen u graag uw leistenen vloeren schoon te houden.

Back To Top