skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Uw Belgisch hardsteen professioneel laten reinigen

ADM Vloerenreinigers reinigt uw Belgisch hardsteen

Wilt u graag uw vloer van Belgisch hardsteen laten reinigen? Dan bent u bij ADM Vloerenreinigers aan het juiste adres! In dit blog geven we u graag meer informatie over hoe wij het reinigen van een vloer van Belgisch hardsteen precies aanpakken.

Wat is Belgisch hardsteen?

Belgisch hardsteen is een kalkgesteente met een bijzondere blauwgrijze kleur, die wordt veroorzaakt door plantenresten. Deze steensoort wordt ook wel blauwe steen, kolenkalksteen, petit granit of arduin genoemd. Belgisch hardsteen wordt gewonnen in de Ardennen en het Henegouwen, twee grote gebieden in België. In de marmers van deze steensoort zijn vaak kalkskeletjes te zien van kleine dieren die op zeebodem hebben geleefd. Dit geeft Belgisch hardsteen een unieke uitstraling. Er zitten een aantal voordelen verbonden aan een vloer van Belgisch hardsteen:

  • De vloer past bij verschillende interieurstijlen
  • Belgisch hardsteen is zeer duurzaam
  • Het is bouwtechnisch een zeer sterk materiaal
  • De vloer wordt mooier naarmate hij ouder wordt

Een Belgisch hardsteen vloer reinigen

Wanneer u de trotse eigenaar bent van een vloer van Belgisch hardsteen, dan bent u hier waarschijnlijk heel zuinig op. Want het mag dan een duurzaam materiaal zijn, u wilt hem natuurlijk niet beschadigen door de vloer op een onjuiste manier te reinigen. Daarom doet u er verstandig aan om uw vloer te laten reinigen door ADM Vloerenreinigers. Na een behandeling door onze specialisten ziet uw vloer er weer uit als nieuw! Wij kunnen uw vloer voor u schuren, impregneren, kristalliseren en polijsten. Bovendien weten wij precies welke schoonmaakmaterialen wij moeten inzetten om uw vloer te reinigen. Ook geven wij u handige tips voor het dagelijkse onderhoud van uw vloer.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Door onze jarenlange ervaring is ADM Vloerenreinigers dé specialist die u inschakelt om uw vloer van Belgisch hardsteen te reinigen en onderhouden. Wilt u graag uw vloer door ons laten reinigen? Onze specialisten stellen graag een reinigingsplan op maat voor u op. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel ons via 0251-836366 of stuur een mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Om uw vloer van Belgisch hardsteen weer te laten stralen bent u bij ADM Vloerenreinigers aan het juiste adres!

Back To Top