skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Tips voor het schoonmaken en onderhouden van plavuizen

Heeft u plavuizen in uw woning of bedrijfspand? Dan kunnen de plavuizen na verloop van tijd zo vies zijn dat u ze niet meer mooi schoon kunt krijgen. Meestal komt dit doordat er in de loop van de jaren een vetlaag is opgebouwd, in combinatie met minimaal onderhoud aan de tegels. De grond dweilen helpt dan niet meer. Mogelijk veroorzaakt dit zelfs nog meer vlekken. Merkt u dat u uw plavuizen niet meer goed schoon krijgt? ADM Vloerenreinigers geeft u graag een aantal handige tips mee voor het schoonmaken en onderhouden van plavuizen.

Vuil verwijderen

Om ervoor te zorgen dat uw plavuizen er weer als nieuw uitzien, moet het vuil van uw plavuizen verwijderd worden. Lukt dit u niet? Dan kunt u ADM Vloerenreinigers inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in plavuizen schoonmaken en onderhouden. Om uw plavuizen schoon te maken, gebruiken we een combinatie van de diamantschijf en een professioneel alkalisch reinigingsmiddel. Hiermee kunnen we uw plavuizen goed ontvetten. Door ook de voegen te borstelen met speciale borstels, maken we die ook vrij van vuil. Het vuil en water dat hierbij vrijkomt, zuigen we met een zuiger weer op.

Verschillende behandelingen mogelijk

Er zijn verschillende behandelingsmethodes voor het schoonmaken en onderhouden van plavuizen. Met de juiste behandeling geeft u uw plavuizen weer een mooie nieuwe uitstraling, zonder kalkaanslag, vet en vuil. Mogelijke behandelingen die u kunt laten doen, zijn:

  • Reinigen
  • Polijsten
  • Renoveren

Impregneren

Wilt u nog lang van uw plavuizen kunnen genieten? Laat uw plavuizen dan impregneren. Het impregneren van plavuizen is de ideale onderhoudsmethode om langer van uw vloer te kunnen genieten. Hiermee is uw vloer namelijk beschermd tegen vuil, vocht en zuur. Dit verlengt de levensduur van uw vloer aanzienlijk!

Laat uw plavuizen schoonmaken en onderhouden door ADM Vloerenreinigers

Om uw plavuizen mooi te houden, is het van groot belang dat u ze regelmatig schoonmaakt en op de juiste manier onderhoudt. ADM Vloerenreinigers helpt u hier graag bij. Wilt u dat wij uw plavuizen schoonmaken en onderhouden? Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de verschillende behandelingen? Bel naar 0251-836366, stuur een e-mail naar info@admvloerenreinigers.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. We komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs voor een advies.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top