skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Effectieve reiniging en onderhoud van uw terrazzo vloer en granito vloer

Beschikt u over een terrazzo vloer, ofwel een granito vloer en is deze toe aan reiniging of onderhoud? Dan bent u bij ADM Vloerreinigers aan het juiste adres voor een effectieve reiniging en onderhoud van uw terrazzo vloer en granito vloer. Wij zijn niet alleen werkzaam in Castricum, maar bieden ook vloerreiniging bij u in de regio.

Natuurstenen vloeren vragen om een specialistische behandeling

Granito is hetzelfde als terrazzo, maar wordt in Europa eigenlijk alleen in Frankrijk zo genoemd. In Nederland spreken we veelal over het reinigen, polijsten, behandelen en onderhouden van een terrazzo vloer als het gaat om reiniging en onderhoud van een granito vloer. Een dergelijke vloer bestaat uit gebroken natuursteen (vaak marmer) en korrels van zandsteen die vervolgens vermengd zijn met cement en water. Doordat de terrazzo vloer bestaat uit natuursteen, is het belangrijk dat er geen agressieve schoonmaakmiddelen met zuren en chloor gebruikt worden. Daarmee kan de vloer beschadigd raken. Vandaar dat het belangrijk is dat een terrazzo of granito vloer professioneel wordt gereinigd, gepolijst, onderhouden en behandeld.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers in Castricum

ADM Vloerreinigers is als geen ander gespecialiseerd in het reinigen, polijsten, onderhouden en behandelen van terrazzo vloeren en granito vloeren. Wij weten exact welk type reiniging, onderhoud en behandeling voor uw vloer het meest geschikt is. Maak daarom snel een afspraak voor een zorgvuldige en effectieve behandeling. Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl voor een vrijblijvende offerte voor het reinigen, polijsten, onderhouden en behandelen van uw terrazzo vloer en granito vloer.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top