skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Deskundige tapijt schoonmaak door ADM Vloerenreinigers

Is het tapijt in uw woning of kantoor in Zaandam eigenlijk niet meer toonbaar en overweegt u nieuwe vloerbedekking aan te schaffen? Dat is waarschijnlijk niet nodig. Grondig schoonmaken is een betere oplossing dan nieuw tapijt aanschaffen. De professionele tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers maken uw vloerbedekking met zeer effectieve methodes schoon. Op milieuvriendelijke wijze kunnen ze zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Schakel dus de specialistische tapijt- en vloerbedekkingreinigers van ADM Vloerenreinigers in. Dan krijgt uw tapijt gegarandeerd zijn frisse uitstraling weer helemaal terug.

Voor tapijtreiniging
Voor tapijtreiniging
Na tapijtreiniging
Na tapijtreiniging

Vlekken verwijderen uit tapijt of vloerbedekking

Met vlekken in uw tapijt of vloerbedekking in uw kantoor of woning maakt u niet direct de beste indruk op uw gasten. Het ziet er onverzorgd uit. Er zijn vlekken die u zelf niet uit uw tapijt kunt krijgen. De gespecialiseerde tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers in Zaandam kunnen dat wel. Wij verwijderen onder andere vlekken die veroorzaakt zijn door:

  • etenswaren
  • dranken
  • cosmetica
  • vetten
  • lekkages

Vloerbedekking en tapijt reinigen

Wij maken gebruik van zeer effectieve schoonmaakmethodes voor het reinigen van uw tapijt in Zaandam. Welke methode we toepassen, hangt helemaal af van de soort vlekken en de mate van vervuiling. Dat bepalen we na een grondige inspectie.

Reinigen met de koolzuurmethode

Tapijt en vloerbedekking laten zich zeer goed reinigen met de koolzuurmethode. Door het gebruik van koolzuur en een speciale reinigingsvloeistof wordt het tapijt zowel schoon als 99% bacterievrij. Het reinigingsmiddel bevat namelijk kleine koolzuurbelletjes die diep doordringen in de vezels van het tapijt. Het vuil wordt losgeweekt en is daarna eenvoudig op te zuigen met een stofzuiger. Ongeveer één uur daarna kunt u uw vloer weer gebruiken.

Schoonmaken met de sproei-extractiemethode

Ook zeer effectief voor het reinigen van uw tapijt in Zaandam is de sproei-extractiemethode waarmee we (oude) vlekken in het tapijt wegspoelen. Alle vezels in de vloerbedekking worden zo schoongemaakt. Na het spoelen, zuigen we alle zeep- en vuilresten uit de vloerbedekking. Bij deze methode duurt het wat langer alvorens u uw tapijt weer kunt gebruiken.

Tapijt onderhoud

Nieuw tapijt is voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Na de reiniging van uw tapijt in Zaandam, kan de beschermlaag aangetast zijn. Daarom is het belangrijk om de beschermlaag van uw tapijt na het schoonmaken opnieuw aan te brengen. Dat kunnen wij ook voor u doen. Wij bekijken ter plekke of het vernieuwen van de beschermlaag nodig is en bespreken dit met u.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tapijt of vloerbedekking in Zaandam laten schoonmaken? Of wilt u graag meer informatie over tapijt onderhoud? U kunt ons bellen via 0251-836366 of mailen naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij rekenen geen vaste prijs voor het reinigen van uw tapijt, maar maken voor u een offerte op maat voor het reinigen van uw vloerbedekking in Zaandam.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top