skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers voor perfect vloeronderhoud

Heeft u vlekken en vuil in uw tapijt of vloerbedekking in uw woning of bedrijf in Purmerend. Dan kan dat waarschijnlijk wel een opfrisbeurt gebruiken. Dat is een betere oplossing dan nieuw tapijt laten leggen. De professionele tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers reinigen uw vloerbedekking met beproefde methodes. Daarmee halen ze op een milieuvriendelijke wijze zelfs de meest hardnekkige vlekken op professionele wijze weg. Neem dus contact op met de specialistische tapijt- en vloerbedekkingreinigers van ADM Vloerenreinigers. Zo weet u zeker dat uw tapijt zijn frisse uitstraling weer helemaal terug krijgt.

Voor tapijtreiniging
Voor tapijtreiniging
Na tapijtreiniging
Na tapijtreiniging

Vlekken verwijderen uit tapijt of vloerbedekking

Vlekken in tapijt of vloerbedekking zijn niet goed voor de uitstraling van uw woning of kantoor. Het maakt een onverzorgde indruk. Sommige vlekken zijn hardnekkig en maar moeilijk te verwijderen. In dat geval kunnen de gespecialiseerde tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers in Purmerend u uitkomst bieden. Wij verwijderen bijvoorbeeld vlekken die veroorzaakt zijn door:

  • etenswaren
  • dranken
  • cosmetica
  • vetten
  • lekkages

Vloerbedekking en tapijt reinigen

Voor het schoonmaken van tapijt en vloerbedekking in Purmerend gebruiken wij beproefde methodes die zeer effectief zijn. Afhankelijk van het soort vlekken en vuil en de mate van vervuiling bepalen we welke methode we gebruiken voor de tapijtreiniging.

Reinigen met de koolzuurmethode

Zeer effectief voor het schoonmaken van tapijt en vloerbedekking is de koolzuurmethode. Daarbij maken we gebruik van koolzuur en een speciale reinigingsvloeistof. Hiermee wordt het tapijt zowel schoon als 99% bacterievrij. Dat gaat als volgt: het reinigingsmiddel bevat kleine koolzuurbelletjes die diep doordringen in de vezels van het tapijt. Hiermee wordt het vuil losgeweekt dat daarna eenvoudig op te zuigen is met een stofzuiger. Ongeveer één uur na de behandeling kunt u uw vloer weer gebruiken.

Schoonmaken met de sproei-extractiemethode

Bij het reinigen van uw tapijt met de sproei extractiemethode spoelen wij (oude) vlekken in het tapijt weg. Zo worden alle vezels in uw tapijt gereinigd. Als dat gedaan is, zuigen we alle zeep- en vuilresten uit de vloerbedekking. Bij deze methode duurt het wat langer voor u uw tapijt weer kunt belopen.

Onderhoud van uw tapijt

Na de reiniging van uw tapijt in Purmerend, kunnen wij uw vloerbedekking voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Deze beschermt uw vloerbedekking tegen vervuilende invloeden. Uw tapijt blijft zo langer mooi en schoon. Een beschermlaag verslijt na enige jaren. Daarom is het belangrijk om de beschermlaag van uw tapijt na het schoonmaken opnieuw aan te brengen. Wij bekijken of het vernieuwen van de beschermlaag nodig is en bespreken dit met u.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tapijt of vloerbedekking in Purmerend laten schoonmaken? Of wilt u graag meer informatie over tapijt onderhoud? U kunt ons bellen via 0251-836366 of mailen naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij rekenen geen vaste prijs voor de schoonmaak van uw tapijt, maar maken voor u een offerte op maat voor het reinigen van uw vloerbedekking in Purmerend.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top