skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers voor perfect vloeronderhoud

Heeft u tabak van de vlekken in uw tapijt, vloerbedekking in uw woning of bedrijf in Hilversum? Dat begrijpen wij. Wij kunnen daar wat aan doen voor u! Bel daarom de deskundige tapijt- en vloerbedekkingreinigers van ADM Vloerenreinigers. Wij maken korte metten met vuil en vlekken in uw tapijt. Wij garanderen u dat uw vloerbedekking zijn frisse uitstraling weer helemaal terug krijgt. De professionele tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers in Hilversum reinigen uw vloerbedekking op zeer efficiënte en milieuvriendelijke wijze. Dat is toch beter dan nieuw tapijt aanschaffen?

Voor tapijtreiniging
Voor tapijtreiniging
Na tapijtreiniging
Na tapijtreiniging

Vlekken verwijderen uit tapijt of vloerbedekking

Vlekken in tapijt of vloerbedekking zijn vaak zeer hardnekkig en daardoor moeilijk te verwijderen. In dat geval bieden de gespecialiseerde tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers in Hilversum uitkomst. Wij verwijderen onder andere vlekken die het gevolg zijn van:

  • etenswaren
  • dranken
  • cosmetica
  • vetten
  • lekkages

Grondig reinigen van vloerbedekking

Voor het grondig reinigen van tapijt en vloerbedekking in Hilversum hebben wij twee zeer effectieve en bewezen schoonmaakmethodes. De keuze voor welke methode we gebruiken wordt bepaald door de staat waarin uw tapijt verkeert.

Tapijt schoonmaken met koolzuur

Het schoonmaken van tapijt en vloerbedekking met koolzuur is zeer efficiënt. Met een mix van koolzuur en een reinigingsvloeistof gaan we het vuil in uw tapijt te lijf. Hoe werkt het? In het reinigingsmiddel zitten kleine koolzuurbelletjes die zeer diep doordringen in de tapijtvezels en die zo het vuil losweken. Het vuil is daarna eenvoudig op te zuigen met een stofzuiger. Bovendien wordt zo 99% van alle bacteriën in het tapijt gedood. Ook fijn: ongeveer één uur na behandeling kunt u uw vloer weer gebruiken.

Tapijt schoonmaken met de sproei-extractiemethode

Met de sproei extractiemethode spoelen wij (oude) vlekken in uw tapijt weg. Alle vezels in uw tapijt worden zo gereinigd. Daarna zuigen we alle achtergebleven zeep- en vuilresten uit uw vloerbedekking op. Met deze methode blijft uw tapijt wel langer vochtig.

Onderhoud en bescherming van uw tapijt

Nieuw tapijt is meestal voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Door het grondig reinigen van uw tapijt in Haarlem kan die beschermingslaag zijn werking verloren hebben. In dat geval adviseren wij u om een nieuwe beschermlaag op uw vloerbedekking aan te brengen. Ook dat kunt u aan ons overlaten. Wij beoordelen ter plaatse bij u in Hilversum of een nieuwe beschermlaag nodig is. Dat overleggen we natuurlijk eerst met u.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tapijt of vloerbedekking in Hilversum laten schoonmaken? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw tapijt? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij rekenen geen vaste prijs voor het schoonmaken van uw tapijt, maar maken voor u een offerte op maat voor het reinigen van uw vloerbedekking in Hilversum.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top