skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Vakkundige tapijt schoonmaak door ADM Vloerenreinigers

Nieuw tapijt laten leggen is niet direct nodig als u vuil en vlekken in uw vloerbedekking ziet in uw woning of kantoor in Heerhugowaard. U kunt uw tapijt namelijk ook grondig laten reinigen. Dat is een betere oplossing dan nieuw tapijt aanschaffen. De professionele tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers maken uw vloerbedekking op zeer effectieve wijze schoon. Zij verwijderen zelfs de meest hardnekkige vlekken op milieuvriendelijke wijze. In Heerhugowaard belt u dus de zeer deskundige tapijt- en vloerbedekkingreinigers van ADM Vloerenreinigers voor een nieuw ogend en lekker fris tapijt dat er weer een poosje tegen kan.

Voor tapijtreiniging
Voor tapijtreiniging
Na tapijtreiniging
Na tapijtreiniging

Verwijderen van vlekken uit tapijt of vloerbedekking

Wat doet u als uw tapijt in uw woning of kantoor in Heerhugowaard door vuil en vlekken eigenlijk niet meer toonbaar is? Dan lost u dat probleem op door te bellen met de gespecialiseerde tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers in Heerhugowaard. Wij verwijderen vlekken die onder andere veroorzaakt zijn door:

  • etenswaren
  • dranken
  • cosmetica
  • vetten
  • lekkages

Vloerbedekking en tapijt reinigen

Voor een fris en ls nieuw ogend tapijt in Heerhugowaard maken onze professionele tapijtreinigers gebruik van twee zeer effectieve en beproefde schoonmaakmethodes. Welke van deze methode ze toepassen is in grote mate afhankelijk van de hoeveelheid vlekken en hoe ernstig ze zijn. De te gebruiken aanpak wordt bepaald na een grondige inspectie van uw vloerbedekking.

Reinigen met de koolzuurmethode

Eén van de schoonmaakmethodes is de koolzuurmethode. Door het toepassen van koolzuur met een speciale reinigingsvloeistof wordt het tapijt weer helemaal schoon. Daarnaast wordt 99% van eventuele bacteriën in het tapijt gedood. De kleine koolzuurbelletjes dringen zeer diep door in de tapijtvezels en maken het vuil los. Het vuil zuigen we daarna op met een stofzuiger. Uw tapijt is na ongeveer één uur weer te gebruiken.

Reinigen met de sproei-extractiemethode

De andere methode is zeker zo efficiënt. Ware het niet dat het bij deze methode wat langer duurt voordat u uw tapijt weer kunt gebruiken. Met deze sproei-extractiemethode spoelen we (oude) vlekken in de vloerbedekking weg. Alle vezels worden zo zeer grondig schoon. Na het spoelen, zuigen we alle overgebleven zeep- en vuilresten uit de vloerbedekking.

Tapijt onderhoud

Toen uw tapijt nog nieuw was, was dit waarschijnlijk voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Door het grondig reinigen van uw tapijt in Heerhugowaard kan die beschermingslaag verdwenen zijn. In dat geval adviseren wij u om een nieuwe beschermlaag op uw vloerbedekking aan te brengen. Dat kunnen wij uiteraard voor u doen. Ter plaatse bekijken we of die nieuwe beschermlaag nodig is. Dit overleggen we natuurlijk eerst met u.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tapijt of vloerbedekking in Heerhugowaard laten reinigen? Wilt u graag meer weten over onderhoud van uw tapijt? Bel ons gerust op 0251-836366 of stuur een e-mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Voor tapijtreiniging rekenen wij geen vaste prijs: wij maken een prijs voor u op maat voor het reinigen van uw vloerbedekking in Heerhugowaard.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top