skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

De deskundige tapijt schoonmakers van ADM Vloerenreinigers

Wat als u op een dag de vlekken en het vuil in uw tapijt niet meer kunt aanzien? Gaat u dan naar de tapijtshop voor nieuwe vloerbedekking, of belt u de zeer deskundige tapijt- en vloerbedekkingreinigers van ADM Vloerenreinigers in Heemstede? Wij zeggen: doe dat laatste. ADM Vloerenreinigers maakt uw vloerbedekking op zeer effectieve wijze schoon en verwijdert daarbij zelfs de meest hardnekkige vlekken op milieuvriendelijke wijze. Bel dus de zeer deskundige tapijt- en vloerbedekkingreinigers van ADM Vloerenreinigers in Heemstede voor een schoon en fris tapijt. Zo ziet het er snel weer als nieuw uit!

Voor tapijtreiniging
Voor tapijtreiniging
Na tapijtreiniging
Na tapijtreiniging

Vuil en vlekken te lijf in Heemstede

Vlekken in tapijt of vloerbedekking zijn vaak zeer hardnekkig en daardoor moeilijk te verwijderen. De gespecialiseerde tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers in Heemstede bieden een uitkomst voor u. Wij verwijderen onder andere vlekken die veroorzaakt zijn door:

  • Etenswaren
  • Dranken
  • Cosmetica
  • Vetten
  • Lekkages

Vloerbedekking en tapijt reinigen

Onze professionele tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers maken gebruik van zeer effectieve schoonmaakmethodes voor het tapijt in uw woning of kantoor in Heemstede. De toe te passen methode wordt bepaald na een beoordeling van de mate van vervuiling van uw vloerbedekking.

Tapijt schoonmaken met koolzuur

Met de koolzuurmethode kunnen wij vele soorten vervuiling aanpakken. Met een mix van koolzuur en speciale reinigingsvloeistof kunnen we tapijt grondig reinigen en doden we 99% van de eventuele bacteriën in het tapijt. Het reinigingsmiddel met kleine koolzuurbelletjes dringt namelijk zeer diep door in de vezels van het tapijt. Losgekomen vuil zuigen we daarna eenvoudig op. Ongeveer een uur na de behandeling kunt u uw tapijt weer gebruiken.

Reinigen met de sproei-extractiemethode

Mocht de koolzuurmethode niet grondig genoeg werken, dan is er de sproei-extractiemethode voor uw tapijt in Heemstede. Met deze methode spoelen we (oude) vlekken tot diep in de vezels van het tapijt weg. Na het spoelen, zuigen we alle zeep- en vuilresten uit de vloerbedekking op. In dit geval duurt het enige uren voordat u uw tapijt weer kunt gebruiken.

Onderhoud en bescherming van uw tapijt

Toen u uw tapijt in Heemstede kocht, was dit waarschijnlijk voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Die laag kan verdwenen zijn na het reinigen van het tapijt. Maar we kunnen die wel weer opnieuw voor u aanbrengen. Dat is ook ons advies aan u. Wij bekijken ter plekke of het vernieuwen van de beschermlaag nodig is. En voordat wij iets doen overleggen we dit uiteraard met u.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tapijt of vloerbedekking in Heemstede laten schoonmaken? Of wilt u graag meer informatie over onderhoud van tapijt? Bel ons gerust op 0251-836366 of stuur een e-mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij rekenen geen vaste prijzen voor tapijt schoonmaak, maar we maken voor u een offerte op maat zodat u nooit te veel betaald voor het reinigen van uw vloerbedekking in Heemstede.

Back To Top