skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Vakkundige tapijt schoonmaak door ADM Vloerenreinigers

Denkt u aan het laten leggen van nieuw tapijt in uw woning of kantoor in Haarlem, omdat het vuil is en vol vlekken zit? Dat is waarschijnlijk niet nodig. Grondig schoonmaken is een betere oplossing dan nieuw tapijt aanschaffen. De professionele tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers maken uw vloerbedekking op zeer effectieve wijze schoon. Zij verwijderen zelfs de meest hardnekkige vlekken op milieuvriendelijke wijze. Bel dus de specialistische tapijt- en vloerbedekkingreinigers van ADM Vloerenreinigers in Haarlem. Dan wordt uw tapijt weer schoon en fris.

Voor tapijtreiniging
Voor tapijtreiniging
Na tapijtreiniging
Na tapijtreiniging

Verwijderen van vlekken uit tapijt of vloerbedekking

U maakt niet direct de beste indruk op uw gasten als uw tapijt in uw woning of kantoor in Haarlem er vies en vlekkerig uitziet. Daar kunt u wat aan doen door het inschakelen van de gespecialiseerde tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers in Haarlem. Wij verwijderen onder andere vlekken die veroorzaakt zijn door:

  • etenswaren
  • dranken
  • cosmetica
  • vetten
  • lekkages

Vloerbedekking en tapijt reinigen

Onze professionele tapijtreinigers maken gebruik van zeer effectieve schoonmaakmethodes om tapijt in Haarlem er weer fris en nieuw uit te laten zien. Welke methode gebruikt wordt, hangt uiteraard af van de soort vlekken en de mate van vervuiling. Na een grondige inspectie wordt de tactiek bepaald.

Reinigen met de koolzuurmethode

We kunnen tapijt schoonmaken met de koolzuurmethode. Door het gebruik van koolzuur en speciale reinigingsvloeistof wordt het tapijt helemaal schoon. Bovendien wordt 99% van eventuele bacteriën gedood. Het reinigingsmiddel bevat kleine koolzuurbelletjes die diep doordringen in de vezels van het tapijt. Het vuil dat los komt kunnen we daarna eenvoudig opzuigen met een stofzuiger. Na ongeveer één uur is uw tapijt weer te gebruiken.

Schoonmaken met de sproei-extractiemethode

Ook zeer effectief voor het reinigen van uw tapijt in Haarlem is de sproei-extractiemethode. Met deze methode spoelen we (oude) vlekken in het tapijt weg. Alle vezels in de vloerbedekking worden zo grondig schoongemaakt. Na het spoelen, zuigen we alle zeep- en vuilresten uit de vloerbedekking. Bij deze methode duurt het wat langer alvorens u uw tapijt weer kunt gebruiken.

Tapijt onderhoud

Nieuw tapijt heeft meestal een vuilwerende beschermlaag. Door het reinigen van uw tapijt in Haarlem, kan de beschermlaag niet meer werkzaam zijn. Dan is het belangrijk om de beschermlaag van uw tapijt opnieuw aan te laten brengen. Dat kunnen wij uiteraard ook voor u doen. Wij bekijken ter plekke of het vernieuwen van de beschermlaag nodig is. Dit leggen we natuurlijk eerst aan u voor.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tapijt of vloerbedekking in Haarlem laten reinigen? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw tapijt? Bel ons gerust op 0251-836366 of stuur een e-mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij rekenen geen vaste prijs voor het schoonmaken van tapijt, maar maken voor u een offerte op maat voor het reinigen van uw vloerbedekking in Haarlem.

Back To Top