skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Vakkundige tapijt schoonmaak door ADM Vloerenreinigers

Bent u de vlekken in uw tapijt in uw woning of kantoor in Den Helder helemaal beu? Ga dan niet zelf staan schrobben. U kunt het probleem hiermee groter maken. Als u uw tapijt wilt ontdoen van vuil en vlekken, kunt u beter de experts van ADM Vloerenreinigers inschakelen. Zij maken uw vloerbedekking op zeer effectieve wijze schoon. Zij verwijderen zelfs de meest hardnekkige vlekken op milieuvriendelijke wijze. Bel dus de zeer deskundige tapijt- en vloerbedekkingreinigers van ADM Vloerenreinigers in Den Helder voor een nieuw ogend en weer lekker fris tapijt.

Voor tapijtreiniging
Voor tapijtreiniging
Na tapijtreiniging
Na tapijtreiniging

Verwijderen van vlekken uit tapijt of vloerbedekking

Op een dag is het mooi geweest! U kunt het vuil en de vlekken in uw tapijt niet meer aanzien. Wat nu? Nieuw tapijt aanschaffen? Wij zeggen: laat uw probleem oplossen door de gespecialiseerde tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers in Den Helder. Wij verwijderen onder andere vlekken die veroorzaakt zijn door:

  • etenswaren
  • dranken
  • cosmetica
  • vetten
  • lekkages

Vloerbedekking en tapijt reinigen

Onze professionele tapijtreinigers maken gebruik van zeer effectieve schoonmaakmethodes om uw tapijt in Den Helder er weer fris en nieuw uit te laten zien. De gebruikte methode hangt uiteraard af van de soort vlekken en de mate van vervuiling in het tapijt. Na een grondige inspectie bepalen hoe we het vuil te lijf gaan.

Reinigen met koolzuur

Een beproefde methode voor het schoonmaken van tapijt is de koolzuurmethode. Met een mix van koolzuur en speciale reinigingsvloeistof pakken we uw tapijt aan. Het wordt hiermee grondig schoon en 99% van eventuele bacteriën in het tapijt wordt gedood. Het reinigingsmiddel met kleine koolzuurbelletjes dringt namelijk zeer diep door in de vezels van het tapijt. Het vuil dat los komt is daarna makkelijk op te zuigen. Na ongeveer één uur kunt u uw tapijt weer gebruiken.

Reinigen met de sproei-extractiemethode

Als de koolzuurmethode niet werkt, kunnen we de sproei-extractiemethode inzetten voor uw tapijt in Den Helder. Met deze methode spoelen we (oude) vlekken tot diep in de vezels van het tapijt grondig weg. Na het spoelen, zuigen we alle zeep- en vuilresten uit de vloerbedekking op. Bij deze methode duurt het wat langer voordat u uw tapijt weer kunt betreden.

Tapijt onderhoud en bescherming

Nieuw tapijt heeft meestal een vuilwerende beschermlaag. Na het reinigen van uw tapijt in Den Helder kan de beschermingslaag niet meer werkzaam zijn. Ons advies is om de beschermlaag van uw tapijt opnieuw aan te laten brengen. Dat kunnen wij uiteraard ook voor u doen. Wij bekijken ter plekke of het vernieuwen van de beschermlaag nodig is. Dit leggen we natuurlijk eerst aan u voor.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tapijt of vloerbedekking in Den Helder laten reinigen? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw tapijt? Bel ons gerust op 0251-836366 of stuur een e-mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij rekenen geen vaste prijzen voor tapijtreiniging, maar we maken voor u een offerte op maat voor het reinigen van uw vloerbedekking in Den Helder.

Back To Top