skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Vakkundige tapijt schoonmaak door ADM Vloerenreinigers

Vuil en vlekken in uw tapijt in Amsterdam? Weet dan dat nieuw tapijt laten leggen niet direct nodig is. Grondig schoonmaken is een betere oplossing dan nieuw tapijt aanschaffen. De professionele tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers maken uw vloerbedekking op zeer effectieve wijze schoon. Laat uw tapijt reinigen in Amsterdam. Zij verwijderen zelfs de meest hardnekkige vlekken op milieuvriendelijke wijze. Bel dus de zeer deskundige tapijt- en vloerbedekkingreinigers van ADM Vloerenreinigers in Amsterdam voor een nieuw ogend en lekker fris tapijt.

 

 

Voor tapijtreiniging
Voor tapijtreiniging
Na tapijtreiniging
Na tapijtreiniging

Verwijderen van vlekken uit tapijt of vloerbedekking

Als uw tapijt in uw woning of kantoor in Amsterdam er vies en vlekkerig uitziet, schroomt u misschien wel om gasten te ontvangen. Het zit er niet direct fraai uit. Dat probleem kunt u oplossen door de gespecialiseerde tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers in Amsterdam in te schakelen. Wij verwijderen vlekken die bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door:

  • etenswaren
  • dranken
  • cosmetica
  • vetten
  • lekkages

Vloerbedekking en tapijt reinigen

Om vloerbedekking in Amsterdam er weer helemaal fris en nieuw uit te laten zien, maken onze professionele tapijtreinigers gebruik van twee zeer effectieve en beproefde schoonmaakmethodes. Welke methode ze toepassen is in grote mate afhankelijk van de soort vlekken en de de mate van de vervuiling. Die gebruikte aanpak wordt bepaald na een grondige inspectie.

Reinigen met de koolzuurmethode

Methode 1 is de koolzuurmethode. Door de inzet van van koolzuur met een speciale reinigingsvloeistof wordt het tapijt helemaal schoon. Ook wordt 99% van mogelijk aanwezige bacteriën gedood. Het reinigingsmiddel met kleine koolzuurbelletjes dringt zeer diep door in de tapijtvezels. Het losgekomen vuil kunnen we daarna opzuigen met een stofzuiger. U kunt uw tapijt na ongeveer één uur weer gebruiken.

Schoonmaken met de sproei-extractiemethode

Methode 2 is ook zeer effectief voor het reinigen van uw tapijt in Amsterdam. Dit is de sproei-extractiemethode. Hiermee spoelen we (oude) vlekken in het tapijt weg. Alle vezels in de vloerbedekking worden zo zeer grondig schoongemaakt. Na het spoelen, zuigen we alle resten van zeep en vuil uit de vloerbedekking. Met deze methode duurt het iets langer alvorens u uw tapijt weer kunt gebruiken.

Tapijt onderhoud

In het begin is uw tapijt waarschijnlijk voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Na de grondige schoonmaak van uw tapijt in Amsterdam, kan die beschermlaag niet meer goed werkzaam zijn. Dan is het raadzaam om een nieuwe beschermlaag op uw vloerbedekking aan te brengen. Dat kunnen wij uiteraard ook doen. Wij bekijken ter plekke of een nieuwe beschermlaag nodig is. Dit overleggen we natuurlijk eerst met u.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tapijt of vloerbedekking in Amsterdam laten reinigen? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw tapijt? Bel ons gerust op 0251-836366 of stuur een e-mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Voor het reinigen van tapijt rekenen wij geen vaste prijs: wij maken voor u een offerte op maat voor het reinigen van uw vloerbedekking in Amsterdam.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top