skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers voor perfect vloeronderhoud

Heeft u tapijt, vloerbedekking in uw woning of bedrijf in Alkmaar een opfrisbeurt nodig? Neem dan contact op met de specialistische tapijt- en vloerbedekkingreinigers van ADM Vloerenreinigers. Zo weet u zeker dat uw tapijt zijn frisse uitstraling weer helemaal terug krijgt. De professionele tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers reinigen uw vloerbedekking op bijzondere wijze met de ‘koolzuurmethode’ of de ‘sproei-extractiemethode’. Beide methodes halen de meest hardnekkige vlekken op professionele wijze weg en zijn zeer milieuvriendelijk.

Voor tapijtreiniging
Voor tapijtreiniging
Na tapijtreiniging
Na tapijtreiniging

Vlekken verwijderen uit tapijt of vloerbedekking

Vlekken in tapijt of vloerbedekking zijn niet leuk. En meestal zijn ze moeilijk te verwijderen. In dat geval kunnen de gespecialiseerde tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers in Alkmaar uitkomst bieden. Wij verwijderen bijvoorbeeld vlekken die veroorzaakt zijn door:

  • etenswaren
  • dranken
  • cosmetica
  • vetten
  • lekkages

Vloerbedekking en tapijt reinigen

Voor het reinigen van tapijt en vloerbedekking in Alkmaar kunnen wij gebruikmaken van 2 effectieve methodes. Welke methode we gebruiken wordt bepaald door de soort vervuiling en de mate van vervuiling in uw tapijt. Onderstaand leest u er meer over.

Tapijt schoonmaken met de koolzuurmethode

Het schoonmaken van tapijt en vloerbedekking met de koolzuurmethode is zeer efficiënt. De combinatie van koolzuur met een reinigingsvloeistof zorgt ervoor dat de vloerbedekking schoon wordt, en ook dat 99% van alle bacteriën gedood worden. Hoe werkt het? In het reinigingsmiddel zitten kleine koolzuurbelletjes die diep doordringen in de vezels van het tapijt en die zo het vuil losweken. Het vuil is daarna eenvoudig op te zuigen met een stofzuiger. Ongeveer één uur na behandeling kunt u uw vloer weer gebruiken.

Tapijt schoonmaken met de sproei-extractiemethode

Met de sproei extractiemethode spoelen wij (oude) vlekken in uw tapijt weg en worden alle vezels in uw tapijt gereinigd. Daarnaast worden alle zeep- en vuilresten uit uw vloerbedekking gezogen. Uw tapijt is hierdoor wel langer vochtig.

Tapijt onderhoud

Als uw tapijt in Alkmaar gereinigd is, kunnen wij het voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Deze laag beschermt uw vloerbedekking tegen vuil, zodat het langer mooi en schoon blijft. Een beschermlaag slijt na verloop van tijd. Daarom is het belangrijk om de beschermlaag van uw tapijt na de tapijtreiniging opnieuw aan te brengen. Wij bekijken of het vernieuwen van de beschermlaag nodig is en bespreken dit met u.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tapijt of vloerbedekking in Alkmaar laten schoonmaken? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw tapijt? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij rekenen geen vaste prijs voor de schoonmaak van uw tapijt, maar maken voor u een offerte op maat voor het reinigen van uw vloerbedekking in Alkmaar.

Back To Top