skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Specialist in natuursteen vloeren

Laat uw vloer een leven lang meegaan

Vloeren van natuursteen zijn zeer duurzaam. Onderhoudt u ze goed? Dan gaan ze een leven lang mee. ADM Vloerenreinigers is met ruim 20 jaar ervaring specialist in natuursteen vloeren. Of u ze nu wilt onderhouden, reinigen, polijsten of renoveren, wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer stralend uitziet. Schakel ons familiebedrijf in en uw natuurstenen vloer ziet er weer prachtig uit.

Soorten reiniging en onderhoud

Hoe u uw vloer gebruikt, bepaalt voor een belangrijk deel welke behandeling het effectiefst is. Ook wanneer en hoe de werkzaamheden het best kunnen worden uitgevoerd, hangt hiermee samen. Daarnaast is het soort vlekken in uw vloer van belang voor de methode van renovatie of restauratie die u moer kiezen. Verder is het heel belangrijk welk resultaat u voor ogen heeft. De een houdt nu eenmaal van een glimmende vloer, de ander van een wat doffere vloer. Daarom maken de specialisten van ADM Vloerenreinigers met u een onderhoudsplan. Wij kunnen uw natuursteen bijvoorbeeld:

  • Reinigen
  • Behandelen
  • Polijsten
  • Opknappen
  • Renoveren
  • Zoeten
  • Impregneren
  • Kristalliseren

Wat is natuursteen?

Als specialisten willen wij u graag meer vertellen over het materiaal waarvan uw vloer is gemaakt. Natuursteen bestaat uit gestold steen, zoals lava en magma, of uit versteend sediment, zoals kalk, klei en zand. Wanneer natuursteen gewonnen wordt, is het al miljoenen jaren oud. Meestal moet het eerst bewerkt worden, voordat het bij u in huis op de vloer komt te liggen. Er zijn vele soorten natuursteen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Belgisch hardsteen, Chinees hardsteen, leisteen en marmer.

Voordelen natuursteen

Natuursteen is een 100% natuurlijk materiaal en daarmee heel duurzaam. Het is erg hard, kan tegen een stootje en gaat lang mee. Het zal dus niet snel verslijten of lelijk worden. Het zal met de jaren eerder mooier worden. Is er vuil opgekomen? Dan maakt u het vaak eenvoudig schoon. Lukt dit niet? Schakel dan ADM Vloerenreinigers in. Door onze vele jaren ervaring weten wij precies wat wij moeten doen wanneer er u vlekken op uw natuursteen heeft.

Specialisten ADM Vloerenreinigers inhuren

Heeft u de hulp van een specialist in natuursteen vloeren nodig? Neem dan contact op met ADM Vloerenreinigers. Wilt u eerst liever advies? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een gesprek en advies op maat. Wanneer u interesse heeft in onze diensten, bepalen we samen het behandelplan. U kunt ons bellen op 0251-836366. Wij zijn per mail bereikbaar via info@admvloerenreinigers.nl. U kunt natuurlijk ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier op de website.

Back To Top