skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Reinigen, polijsten en renoveren van terrazzo vloeren

Zo onderhoudt u uw terrazzo vloer

Is uw terrazzo vloer toe aan schoonmaak of onderhoud? Schakel ADM Vloerreinigers in voor een effectieve reiniging en onderhoud van uw Terrazzo vloer. Wij werken vakkundig met het onderhouden van uw vloeren. De naam terrazzo verwijst naar een vloerafwerking, bestaande uit marmerkorrels of korrels van ander materiaal die cement worden gemengd en gestort als een massieve vloer. Wij bieden alle werkzaamheden voor uw terrazzo vloer: van schoonmaken, tot polijsten of zelfs renoveren. Wilt u meer weten over onze werkwijze en hoe u uw terrazzo vloer zelf kunt onderhouden? Lees verder en doe er uw voordeel mee!

Reinigen

Bij ADM Vloerreinigers gebruiken we nooit agressieve materialen om een terrazzo oppervlak te reinigen. Het is verstandig om dit ook zelf nooit te gebruiken voor het reinigen van uw terrazzo vloeren. Nadat we de vloeren slijpen en drogen, behandelen we terrazzo vloeren met beschermings- en impregneermiddelen. Wij adviseren u de vloeren regelmatig schoon te maken met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel, zoals groene zeep. Voor grondige schoonmaak kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Polijsten en impregneren

Is uw terrazzo vloer al wat verouderd en beschadigd? Dan kunt u deze uiteraard weer mooi laten maken door gespecialiseerde schuur- en polijst werkzaamheden. Bij ADM Vloerreinigers gebruiken wij hoogwaardige machines om uw oude, gebruikte vloer weer vlak en strak kunnen slijpen in elk gewenst glans niveau. Op deze manier kunt u de vloer weer waterpas maken en oneffenheden weg laten werken.

<2>Renoveren van terrazzo vloeren

Bij terrazzo vloeren die al aan slijtage onderhevig zijn geweest, is polijsten alleen misschien niet voldoende om ze in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Gelukkig kunnen wij bij ADM Vloerreinigers ernstig beschadigde terrazzo trappen, terrassen en vloeren in oude glorie herstellen. Activiteiten die wij uitvoeren voor het renoveren van uw terrazzo oppervlakken:

  • Slijpen, gladmaken en schoonmaken
  • Bijwerken van beschadigingen
  • Schuren ter voorbereiding op afwerking
  • Polijsten in een glans naar uw keuze

ADM Vloerreinigers voor specialistisch werk

Voor de duurzaamheid van natuurstenen vloeren is het aan te raden deze vloeren professioneel te laten reinigen, polijsten, onderhouden en behandelen. U kunt op elk moment de hulp inschakelen van ADM Vloerreinigers, of contact opnemen voor professioneel advies. We zijn telefonisch bereikbaar via 0251-836366 of per mail via info@admvloerenreinigers.nl. Wij helpen u graag uw natuursteen vloeren mooi en schoon te houden.

Back To Top