skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Schakel ons in voor:

  • Natuurstenen aanrechtblad reinigen
  • Natuurstenen aanrechtblad slijpen
  • Natuurstenen aanrechtblad polijsten
  • Natuurstenen aanrechtblad impregneren
  • Natuurstenen aanrechtblad onderhouden

Laat uw natuurstenen aanrechtblad reinigen, slijpen polijsten en impregneren

Wilt u uw natuurstenen aanrechtblad weer laten stralen? Bij ADM Vloerenreinigers begrijpen we dat goed onderhoud belangrijk is. Onze reinigingsservice gaat diep in de poriën van het natuursteen, verwijdert vuil en vlekken en brengt de originele glans weer terug. We gebruiken geavanceerde technologie en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om uw aanrechtblad niet alleen schoon, maar ook beschermd te houden.

Aanrechtblad reinigen, slijpen polijsten en impregneren
Aanrechtblad reinigen, slijpen polijsten en impregneren
Aanrechtblad reinigen, slijpen polijsten en impregneren
Aanrechtblad reinigen, slijpen polijsten en impregneren
Aanrechtblad reinigen, slijpen polijsten en impregneren
Aanrechtblad reinigen, slijpen polijsten en impregneren

Krasjes en oneffenheden verdwijnen

Heeft uw aanrechtblad kleine krasjes of oneffenheden? Geen probleem! Onze vakmensen en moderne slijpmachines zorgen voor een glad en egaal oppervlak. Het slijpen van natuurstenen is vakkundig werk dat wij als geen ander kunnen uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat uw natuurstenen aanrechtblad er weer als nieuw uitziet.

Polijsten voor een perfecte afwerking

Na het slijpen komt het polijsten. Dit geeft uw aanrechtblad die prachtige glans terug, waardoor de natuurlijke kleuren en patronen van het steen weer naar voren komen. Onze experts gebruiken gespecialiseerde technieken om het gewenste niveau van glans te bereiken, zodat uw aanrecht er niet alleen schoon, maar ook indrukwekkend uitziet.

Impregneer uw natuurstenen aanrechtblad en houd uw aanrecht langer schoon en fris

Na al dat harde werk willen we ervoor zorgen dat het natuurstenen aanrechtblad langer mooi blijft. Met behulp van natuursteen impregneren creëeren we een beschermende laag die voorkomt dat vuil en vloeistoffen diep in het steen doordringen. Zo blijft uw aanrecht langer schoon en fris.

Aanrechtblad na behandeling

Aanrechtblad van natuursteen laten behandelen

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Vertrouw op ADM Vloerenreinigers

Bij ADM Vloerenreinigers streven we naar perfectie in het onderhoud van uw natuurstenen aanrechtblad. Wilt u dat uw keukenoppervlak er op z’n best uitziet en blijft? Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat. We zijn er om uw natuurstenen aanrechtblad te laten schitteren! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0251-836366 en per e-mail via info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek en advies op maat.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top