skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Natuursteen vloeren reinigen

Natuursteen nieuw versus oud

Heeft u een natuursteen vloer die u graag wilt laten reinigen? Een natuursteen vloer ziet er prachtig uit, zeker wanneer deze net gelegd is. Het nadeel is dat wanneer een natuurstenen vloer veel gebruikt wordt, deze dof kan worden. Gelukkig is dit makkelijk en snel op te lossen door de experts van ADM Vloerenreinigers in te huren! Wij zorgen ervoor dat uw natuursteen vloeren er weer als nieuw uitzien. Lees dit blog snel verder om erachter te komen wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Let op met zand op natuursteen

Een natuurstenen vloer is een prachtige en duurzame vloer. Eenmaal gelegd gaat de vloer tientallen jaren mee. Om uw vloer zo lang mogelijk mooi te houden adviseren wij u wel om de vloer regelmatig schoon te maken. Zand kan namelijk funest zijn voor de oppervlakte. Zand werkt als schuurpapier onder uw schoenen. Zijn er eenmaal te veel krassen in uw vloer en ergert u zich hier aan? Met een reiniging van ADM Vloerenreinigers zorgen wij ervoor dat de oppervlakte weer gaat glanzen en dat de krassen worden verwijderd.

Wat ADM Vloerenreinigers voor u kan betekenen

ADM Vloerenreinigers is gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen, polijsten, behandelen, opknappen en renoveren van natuurstenen vloeren. Wacht niet te lang met het inhuren van onze experts. U zult direct na de behandeling enorme verbetering zien aan uw natuurstenen vloeren. Met al ruim 20 jaar ervaring in het vak, weten wij precies welke technieken wij moeten inzetten. Hoe een vloer gebruikt wordt is ook bepalend voor welke behandeling het effectiefste is, en wanneer de werkzaamheden het beste kunnen worden uitgevoerd.

Behandeling afhankelijk van uw wensen

Wij laten de behandeling ook afhangen van uw wensen en verwachtingen. Wilt u bijvoorbeeld een glimmende vloer of heeft u de voorkeur voor een wat doffere vloer? Voor iedere reiniging en onderhoud van natuursteen maken wij daarom samen met u een passend onderhoudsplan. Voor een afspraak kunt u geheel vrijblijvend bij ons langskomen, ook voor advies op maat. Wanneer u interesse heeft in onze diensten, bepalen we samen het behandelplan. U kunt ons bellen op 0251-836366. Wij zijn per mail bereikbaar via info@admvloerenreinigers.nl. U kunt natuurlijk ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier op de website.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top