skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Marmer polijsten, wat is het en hoe werkt het?

Waarom marmer polijsten?

Heeft u een vloer van marmer in huis? Dat begrijpen wij bij ADM Vloerenreinigers heel goed, want marmeren vloeren zijn een ware lust voor het oog. Maar wist u dat marmer van nature zeer duurzaam is? Mits u het marmer goed en regelmatig laat behandelen, schoonmaken en onderhouden, kunt u uw hele leven lang van de vloer genieten. Dat is natuurlijk wat u wilt. Wij kunnen veel verschillende behandelingen uitvoeren voor uw marmeren vloer, zoals impregneren, slijpen, reinigen, maar ook polijsten. Over marmer polijsten vertellen we u graag wat meer. Bent u benieuwd wat dit precies inhoudt en waarom polijsten goed is voor uw marmeren vloer? Lees dan snel verder.

Weer een vloer als nieuw

Als u uw marmeren vloer goed wilt laten behandelen, kunt u er het beste voor kiezen om de vloer allereerst te laten schuren of slijpen. Deze specialistische oppervlaktebehandeling zorgt ervoor dat beschadigingen en gebruikssporen van uw vloer verdwijnen. Uw vloer ziet er hierdoor alleen wel vaak een beetje dof en kleurloos uit. Dat komt de uitstraling van het marmer niet ten goede. Gelukkig kunt u uw vloer laten polijsten om het marmer weer te laten schitteren. Uw vloer zal er weer als nieuw uit komen te zien!

Het proces van marmer polijsten

Marmer polijsten wordt gedaan in verschillende stappen. Tijdens deze stappen wordt er steeds een iets fijnere korrel gebruikt. De krasjes die tijdens het schuren of slijpen ontstaan zijn, worden zo weer uit het marmer gepolijst. Marmer polijsten zorgt ervoor dat uw marmeren vloer weer die mooie aanblik krijgt die hij verdient!

Bepaal zelf de glans

Door het marmer te polijsten, gaat uw vloer dus weer glanzen. Maar wist u dat u zelf kunt bepalen hoeveel glans u zou willen zien? Wij kunnen u namelijk tijdens het polijsten verschillende gradaties van glans bieden. Zo krijgt u een vloer die volledig aan uw smaak, wensen en verwachtingen voldoet.

Meer informatie over marmer polijsten?

Voor marmer polijsten schakelt u de specialisten van ADM Vloerenreinigers in. Wij kunnen marmeren vloeren reinigen, behandelen en onderhouden als de beste! Aarzel dus niet en neem contact met ons op voor het polijsten van uw marmeren vloer. Maar ook als u meer informatie wilt over marmer polijsten, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0251-836366 en per mail via info@admvloerenreinigers.nl. U kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier op de website.

Back To Top