skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Pofessioneel schoonmaken van uw linoleum in Zaandam

Bent u in regio Zaandam op zoek naar een specialist die uw vloeren professioneel kan schoonmaken? Maak dan kennis met ADM Vloerreinigers. Dit mooie familiebedrijf is met 20 jaar ervaring een echte specialist op het gebied van vloeren reinigen. Bedrijven en particulieren kunnen ons inschakelen voor het schoonmaken, behandelen en onderhouden van verschillende soorten vloeren zoals linoleum, PVC, tegels en beton. Iedere vloer heeft een unieke aanpak nodig. ADM Vloerenreinigers heeft alle kennis, vaardigheden en materialen in huis om dit te kunnen verwezenlijken. Wenst u uw marmoleum in Zaandam te laten behandelen door een echte professional? Bel dan naar ADM Vloerreinigers en maak direct een afspraak.

Voor reiniging linoleum vloer
Voor reiniging linoleum vloer
Na reiniging linoleum vloer
Na reiniging linoleum vloer

Laat uw linoleum vloer professioneel reinigen

Linoleum, ook wel marmoleum genoemd, is een type vloer die vanwege slijtvastheid veel wordt toegepast in druk bezochte gebouwen zoals scholen, kantoren en ziekenhuizen. Zijn slijtvastheid heeft deze vloer te danken aan zijn speciale beschermlaag. Linoleum is een natuurproduct dat bestaat uit lijnzaadolie, houtmeel of kurk, hars en jute. Wenst u uw marmoleum vloer in Zaandam te reinigen? Vermijd dan agressieve schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen zullen de lijnzaadolie in de vloer verwijderen. Voor het schoonmaken van de vloer kunt u beter een specialist als ADM Vloerenreinigers inschakelen. Wij maken gebruik van speciale reinigingsmiddelen die uw vloer in Zaandam in topconditie houden.

Onderhoud van uw marmoleum vloer in Zaandam

Zoals gezegd heeft linoleum een speciale beschermlaag. Deze beschermlaag behoedt de vloer voor slijtage en uitdroging. Wilt u uw vloer in Zaandam in optimale conditite houden? Dan raden wij aan om het marmoleum periodiek te laten behandelen door een vloerenspecialist om deze beschermlaag in stand te houden. Zeker op plekken waar intensief gebruik gemaakt wordt van de vloer is het nodig om 1 tot 2 keer per jaar linoleum onderhoud uit te laten voeren.
Behandelen van uw marmoleum
Wanneer u onze vloerenspecialist in Zaandam inschakelt voor het schoonmaken en behandelen van uw linoleum, gaat hij als volgt te werk. Het proces begint met het reinigen van het marmoleum met een speciale hechtingsreiniger. Deze reiniger neutraliseert de vloer. De volgende stap is het behandelen van het linoleum met een aantal lagen polymeer. Op deze manier kunnen wij de beschermlaag terugbrengen op de vloer. Na deze behandeling is uw vloer in Zaandam weer klaar voor gebruik.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers

Wilt u ook onze vloerenspecialist in Zaandam inschakelen voor linoleum vloer onderhoud? Of heeft u behoefte aan meer informatie over hoe wij het marmoleum behandelen en schoonmaken? Benader ons dan via telefoonnummer 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Zaandam om uw linoleum vloer te behandelen en in topconditie te brengen.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top