skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Het professioneel schoonmaken van uw linoleum in Purmerend

Wenst u in Purmerend een professional in te schakelen voor het behandelen van uw linoleum? Benader dan de specialisten van ADM Vloerenreinigers. ADM vloerenreinigers is een familiebedrijf uit Castricum dat in heel Noord- en Zuid-Holland actief is als vloerenspecialist. U kunt onze vakmensen inschakelen voor het vakkundig reinigen en behandelen van vloeren zoals linoleum of marmoleum. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor het onderhoud van uw marmoleum vloer in Purmerend. Ook voor vragen kunt u ons telefonisch of per mail bereiken.

Voor reiniging linoleum vloer
Voor reiniging linoleum vloer
Na reiniging linoleum vloer
Na reiniging linoleum vloer

Laat uw linoleum vloer professioneel reinigen

Linoleum of marmoleum is een heel populaire vloer in scholen, bedrijven en instellingen. Maar ook in woningen wordt dit type vloer steeds vaker toegepast. Linoleum staat bekend om zijn slijtvastheid. De vloerbedekking is een natuurproduct en bestaat voor het grootste gedeelte uit lijnzaadolie. Daarnaast zijn ook houtmeel of kurk, hars en jute in linoleum verwerkt. Omdat de vloer uit natuurlijke materialen bestaat, is het af te raden om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Deze schoonmaakmiddelen zorgen ervoor dat de lijnzaadolie in de vloer wordt verwijdert. Een specialist als ADM Vloerenreinigers weet marmoleum op de juiste manier te behandelen en gebruikt speciale schoonmaakmiddelen. Maak daarom vandaag nog een afspraak met onze specialist om uw marmoleum in Purmerend professioneel te laten reinigen.

Onderhoud van uw marmoleum vloer in Purmerend

Linoleum heeft een speciale beschermlaag die vloer behoedt voor uitdroging en slijtage. Om uw vloer in Purmerend in optimale conditie houden, is het verstandig om een professionele vloerenspecialist in te schakelen om deze beschermlaag te behouden. Bij intensief gebruik, zoals in scholen of ziekenhuizen, zal de beschermlaag extra snel slijten. In dat geval raden wij aan om onze vakman 1 of 2 keer per jaar langs te laten komen in Purmerend voor onderhoud. Lees verder voor meer informatie over het behandelen van uw linoleum.

Het behandelen van uw marmoleum

Schakelt u ons in Purmerend in voor het behandelen van uw marmoleum? Dan gaan wij als volgt te werk. We beginnen met reinigen van het linoleum met een speciale hechtigingsreiniger die de vloer neutraliseert. Na het reinigen wordt uw vloer voorzien van de speciale beschermlaag. Dit doen we door het linoleum te behandelen met een aantal lagen polymeer. Met de nieuwe aangebrachte beschermlaag kan uw vloer in Purmerend er voorlopig weer tegenaan.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers

Heeft u in Purmerend behoefte aan de hulp van onze vloerenspecialist bij het professioneel reinigen en behandelen van uw linoleum? Of heeft u behoefte aan advies bij het onderhoud van uw vloer? Neem dan contact met ons op via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij voorzien u dan graag van advies op maat over het onderhoud van uw vloer in Purmerend.

Back To Top