skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Het professioneel schoonmaken van uw linoleum in Haarlem

Bent u in de omgeving van Haarlem op zoek naar een vloerenspecialist die uw linoleum met veel zorg kan reinigen? Klop dan aan bij ADM Vloerenreinigers. Ons familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in het reinigen en behandelen van vloeren zoals linoleum, tegels, PVC en beton. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de vloerenbranche en zorgen ervoor dat iedere vloer weer in topconditie wordt gebracht. Kan uw marmoleum vloer in Haarlem grondig onderhoud gebruiken? Schakel dan direct de professionals van ADM Vloerenreinigers in. Voor een afspraak neemt u telefonisch of per mail contact met ons op.

Voor reiniging linoleum vloer
Voor reiniging linoleum vloer
Na reiniging linoleum vloer
Na reiniging linoleum vloer

Laat uw linoleum vloer professioneel reinigen

Linoleum, ook wel marmoleum genoemd, is een populair vloertype die veel te vinden is in ziekenhuizen, kantoren en scholen. Linoleum staat bekend om zijn slijtvastheid die te danken is aan de speciale beschermlaag op de vloer. Een linoleum vloer is opgebouwd uit natuurlijke materialen als lijnzaadolie, houtmeel of kurk, hars en jute. Bij het reinigen van een marmoleum vloer is het belangrijk dat er geen agressieve schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Deze middelen zullen de lijnzaadolie in de vloer verwijderen en de beschermlaag aantasten. Een specialist als ADM Vloerenreinigers heeft de juiste technieken en schoonmaakmiddelen om het linoleum op de juiste manier te reinigen. Op deze manier blijft uw vloer in Haarlem in een topconditie.

Onderhoud van uw marmoleum vloer in Haarlem

De beschermlaag van het linoleum behoedt uw vloer voor slijtage en uitdroging. Het is daarom van belang dat deze beschermlaag behouden blijft. De vloerenspecialisten van ADM kunnen u in Haarlem daarbij helpen. Laat ons periodiek langskomen om uw vloer te behandelen. Wordt uw vloer in Haarlem intensief gebruikt? Dan is het aan te raden om het linoleum 1 tot 2 keer per jaar te laten behandelen. Maak direct een afspraak met ons voor professioneel marmoleum onderhoud.

Het behandelen van uw marmoleum

Heeft u besloten om onze vloerenspecialist in Haarlem in te schakelen voor het onderhoud van uw linoleum? Dan gaan wij als volgt te werk. De specialist begint met het schoonmaken van het linoleum met een speciale hechtingsreiniger die de de vloer neutraliseert. Vervolgens behandelen wij de vloer met een aantal lagen polymeer. Met deze behandeling wordt de beschermlaag hersteld. Meer weten over het reinigen en behandelen van marmoleum? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers

Wenst u onze specialist in te schakelen voor het behandelen en reinigen van uw marmoleum in Haarlem? Of heeft u behoefte aan meer informatie over linoleum onderhoud? Benader ons dan via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij voorzien u dan graag van advies op maat over het onderhoud van uw linoleum vloer in Haarlem.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top