skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Professioneel schoonmaken van uw linoleum in Alkmaar

Zoekt u in regio Alkmaar een vloerenspecialist die uw marmoleum vloer vakkundig kan reinigen? Klop dan aan bij ADM Vloerenreinigers, de specialist in vloerreiniging. Ons familiebedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de vloerenbranche. Wij hebben ons gespecialiseerd in het behandelen, reinigen en onderhouden van vloeren en meubilair. Ook voor het onderhoud van uw linoleum vloer kunt u bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over het schoonmaken en behandelen van linoleum of neem direct contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor het onderhoud van uw vloer in Alkmaar.

Voor reiniging linoleum vloer
Voor reiniging linoleum vloer
Na reiniging linoleum vloer
Na reiniging linoleum vloer

Laat uw linoleum vloer professioneel reinigen

Linoleum of marmoleum is een zeer slijtvaste vloer van enkele millimeters dik. Veel scholen, bedrijven en instellingen maken gebruik van een linoleum vloer vanwege zijn slijtvastheid. Linoleum of marmoleum is een echt natuurproduct dat voor het grootste deel bestaat uit lijnzaadolie. Andere bestanddelen van deze vloerbedekking zijn kurk of houtmeel, hars en jute. Aangezien het een natuurproduct is, raden wij aan om geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken bij het reinigen van uw vloer. Een vloerenspecialist als ADM vloerenreinigers kan uw marmoleum vloer in topconditie houden door gebruik te maken van speciale schoonmaakmiddelen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw marmoleum vloer in Alkmaar professioneel behandelen.

Onderhoud van uw marmoleum vloer in Alkmaar

Een linoleum vloer is voorzien van een beschermlaag die de vloer beschermt tegen uitdroging en slijtage. Na verloop van tijd zal deze vloer door intensief gebruik slijten en is de vloer niet meer optimaal beschermd. Laat daarom een professional als ADM vloerenreinigers periodiek langskomen in Alkmaar om onderhoud uit te voeren. Wij brengen tijdens het onderhoud een nieuwe beschermlaag aan over uw linoleum, zodat hij weer goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Bij intensief gebruik raden wij aan om uw marmoleum 1 tot 2 keer per jaar te laten behandelen.

Het behandelen van uw marmoleum

Hoe gaat het behandelen van uw marmoleum vloer in Alkmaar precies in zijn werk? Wanneer wij bij u langskomen, beginnen wij met het reinigen van de vloer. Hiervoor gebruiken wij een speciale hechtigingreiniger die de vloer neutraliseert. Na de reiniging wordt de vloer voorzien van een nieuwe beschermlaag. Wij zullen de vloer hierbij behandelen met een aantal lagen polymeer. Na de behandeling kan uw marmoleum er weer tegenaan. Behoefte aan meer informatie over het schoonmaken en behandelen van uw vloer in Alkmaar? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers

Wenst u in Alkmaar onze vloerenspecialist in te schakelen voor het schoonmaken en behandelen van uw linoleum? Bel ons dan op telefoonnummer 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Alkmaar om het onderhoud van uw linoleum te verzorgen.

Back To Top