skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw granito vloer weer stralen

Wat is een granito vloer?

Een granito vloer bestaat uit natuursteen dat in diverse kleuren en structuren verkrijgbaar is. Vanwege de hardheid van het steen wordt dit type vloer veel gebruikt op plekken waar de vloer intensief gebruikt wordt, zoals in restaurants, hotels en oudere schoolgebouwen. Maar ook in huis staat een granito vloer prachtig. Het geeft uw huis een stijlvolle uitstraling. Dankzij zijn hardheid is granito, ook wel terrazzo genoemd, slijtvast. toch kan dit type vloer na verloop van tijd vuil worden en zijn glans kwijt raken. ADM Vloerreinigers zorgt ervoor dat uw natuurstenen vloer na het reinigen weer straalt en er als nieuw uitziet.

Het beste voor granito vloeren

Bij ADM Vloerreinigers reinigen, polijsten, behandelen en onderhouden we granito vloeren. Wist u dat granito hetzelfde is als terrazzo? In Nederland wordt dan ook vaak de term ‘terrazzo’ gebruikt voor de granito vloeren. Omdat granito uit natuursteen bestaat, kan het met schoonmaakmiddelen beschadigd raken. Wij gebruiken daarom geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals zuren of chloor.

Vlekken verwijderen

Het is dus belangrijk om uw granito vloer professioneel te laten reinigen, polijsten, onderhouden en behandelen om beschadigingen te voorkomen of repareren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wij moeten doen om hardnekkige vlekken weg te halen en uw vloer weer te laten stralen. De vloer wordt dan ook gereinigd met zuurvrije grondreiniger. Dit product wordt vermengd met water en vervolgens 10 a 20 minuten op de grond geweekt. De grondreiniger mag nooit intrekken. Na deze periode wordt de granito vloer afgenomen met schoon water.

De kleuren van granito

Twijfelt u of u een granito vloer heeft? Een granito vloer kan herkend worden aan de structuur van de steen. Granito bestaat uit natuursteen dat gemengd is met zandsteen, water en cement. Dankzij dit mengsel kunt u verschillende kleuren en structuren van dit type vloer vinden. Een veel voorkomende kleurencombinatie is de witte vloer met verschillende gekleurde stukken of alleen zwarte en grijze stukken erin.

Granito vloeren onderhouden door ADM Vloerenreinigers

Wilt u graag uw granito vloer laten reinigen door ADM Vloerenreinigers? Neem gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie kunt ons contactformulier invullen. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0251-836366. Of u kunt een mail sturen naar info@admvloerenreinigers.nl.

Back To Top