skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Hoe werkt het polijsten van natuursteen?

Specialist in natuursteen onderhoud

Wilt u uw vloer van natuursteen polijsten? ADM Vloerenreinigers is gespecialiseerd in het onderhouden en reinigen van natuursteen vloeren. Zo’n vloer is enorm duurzaam. Met een goed onderhoudsplan kan hij een leven lang mee. In dit blog vertellen we meer over natuursteen polijsten. Weet u al of u uw vloer van natuursteen wilt laten polijsten of wilt u eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers.

Polijsten natuursteen vloer

Er zijn verschillende manieren om uw vloer van natuursteen te behandelen. Moet uw vloer geëgaliseerd of schoongemaakt worden? Kies dan voor polijsten. Dit doen we in verschillende fases. Tijdens dit proces gebruiken we bij het opschuren een steeds fijnere korrel. Zo wordt de vloer door het polijsten niet alleen glad, maar ook glanzend. De mate van glans van uw natuursteen vloer kunt u zelf bepalen.

Redenen om te polijsten

Wanneer u uw vloer van natuursteen goed wil onderhouden, raden wij u aan deze iedere vijf jaar te laten polijsten. Ook na een verbouwing kan het nodig zijn om het natuursteen te laten reinigen of behandelen. U kunt natuurlijk ook aan onze expert advies vragen. Om de volgende redenen kiezen mensen vaak voor natuursteen polijsten:

  • De vloer heeft doffe plekken
  • De vloer wordt ontsierd door vlekken
  • Er zitten krassen in de vloer
  • U betrekt een nieuw pand met slecht onderhouden oppervlakken van natuursteen
  • Er zijn verkeerde schoonmaakproducten gebruikt op de natuursteen vloer

Onderhoudsplan

Hoe een vloer gebruikt wordt, bepaalt mede de effectiefste behandeling. Dit kan het polijsten van uw natuursteen zijn, maar het kan ook gaan om andere werkzaamheden. Ook het soort vlekken in de vloer hebben invloed op de methode van renovatie of restauratie. Daarnaast zijn uw eigen wensen van belang. De één houdt nu eenmaal meer van een glimmende vloer, terwijl de ander liever een doffere vloer wil. Voor het polijsten van uw natuursteen vloer en ander onderhoud maken wij daarom graag samen met u een passend onderhoudsplan.

Contact met ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring. Wilt u uw vloer van natuursteen laten polijsten door onze vloerenspecialisten? Of wilt u meer informatie over het onderhoud? Neem contact op via het contactformulier op onze website of bel 0251-836366. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@admvloerenreinigers.nl.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top