skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Hoe kun je een leistenen vloer schoonmaken?

Uw leistenen vloer op de juiste manier gereinigd

Wilt u uw leistenen vloer schoonmaken, maar weet u niet hoe dat moet? Maakt u zich zorgen dat u uw prachtige leistenen vloer misschien per ongeluk beschadigt? Dat is heel begrijpelijk. Alhoewel een leistenen vloer erg sterk is, is het ook gemaakt van een gevoelige steensoort die bijzonder gevoelig is voor bepaalde schoonmaakproducten. Het is daarom aan te raden uw leistenen vloer schoonmaken over te laten aan een professioneel bedrijf zoals ADM Vloerreinigers. We vertellen er hier meer over.

Reden voor leisteen vloer reinigen

Een leistenen vloeren zorgt in elke woning voor een natuurlijk gevoel, maar het is wel essentieel om te weten hoe u de vloer schoonmaakt, zodat deze echt mooi blijft. Het is verstandig om een leistenen vloer vakkundig te laten onderhouden. Voor het reinigen en onderhouden van een leisteen vloer bent u bij ADM Vloerenreinigers dan ook op de juiste plek. Met jarenlange ervaring in het schoonmaken van leistenen vloeren en vele andere werkzaamheden zorgen we ervoor dat u lang kunt genieten van uw vloeren.

Taken van ADM Vloerreinigers

Als specialist op dit gebied weten we als geen ander welke reinigingsmethode voor uw vloer het beste is en welk onderhoud er moet gebeuren om uw leisteen vloer er als nieuw uit te laten zien. Wij bieden altijd 100% tevredenheidsgarantie op onze schoonmaakactiviteiten. Zo kunnen wij uw leistenen vloeren:

  • Reinigen
  • Polijsten
  • Opknappen
  • Renoveren
  • Impregneren

Zelf aan de slag?

Wilt u zelf aan de slag? Er zijn zeker wat onderhoudswerkzaamheden die u zelf kunt doen om uw vloer er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Zo kunt u uw leistenen vloer het beste elke dag even aanvegen. Vooral de eerste paar maanden nadat deze gelegd is, is dat verstandig vanwege het verkruimel proces. Na het vegen kunt u uw leistenen vloer het beste dweilen met een zachte reiniger. Hiervoor kunt u een schoonmaakproduct gebruiken dat speciaal ontwikkeld is voor het schoonmaken van natuursteen. Ga in ieder geval altijd voor een middel dat geen citroen of azijn bevat. Ga altijd voor een reiniger die pH-neutraal is.

Kunnen wij u helpen?

Een leistenen vloer heeft door een goede afwerking een mooie kleur. Deze wilt u voor de uitstraling van uw leistenen vloer natuurlijk zo goed mogelijk behouden. Deze uitstraling kan worden bereikt door middel van een vaste was of een coating op de leistenen vloer aan te brengen. De kleur wordt dieper gemaakt door de leisteen te impregneren. Daarbij zorgt het impregneren van leisteen voor een beschermlaag. Dit zorgt ervoor dat de leistenen vloer minder vocht opneemt, waardoor er ook meteen minder vuil in de leistenen vloer door kan dringen.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over het reinigen van uw leistenen vloeren of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten! Bel ons via 0251-836366 of stuur een mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij helpen u graag uw leistenen vloeren schoon te houden.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top