skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw hardsteen vloer:

 • Impregneren
 • Schuren
 • Kristalliseren
 • Zoeten
 • Onderhoud
 • Reinigen
 • Polijsten

Professioneel hardsteen vloeren reinigen door ADM Vloerenreinigers

Met ruim 20 jaar ervaring in het schoonmaken, renoveren en behandelen van vloeren is ADM Vloerenreingers een ervaren partner. Wij zijn een echt familiebedrijf en hebben al vele hardstenen vloeren gereinigd, onderhouden en behandeld. Klanten kunnen hier terecht voor specialistische behandelingen zoals schuren, kristalliseren, zoeten en polijsten. Hardsteen geeft een prachtige uitstraling aan uw leefwereld. In woningen zijn deze vloeren in opkomst. ADM Vloerenreinigers is het juiste adres voor bedrijven en particulieren met een hardsteen vloer. Wij zorgen ervoor dat uw hardstenen vloer een zeer lange tijd netjes blijft en de uitstraling behoudt die u wenst. Laat u gerust informeren en adviseren en laat uw hardsteen vloer reinigen, onderhouden en behandelen door onze professionals. 

Chinees Hardsteen vloer voor reinigen en onderhouden
Hardsteen vloer voor reiniging
Chinees Hardsteen vloer na reinigen en onderhouden
Hardsteen vloer na reiniging

Schoonmaken van hardsteen vloeren

Voor het reinigen van hardsteen vloeren in de regio Castricum schakelt u ADM Vloerenreinigers in. Welke methode we inzetten hangt af van de soort vervuiling en de mate van vervuiling. Onze specialisten informeren u graag hier over. Neem vandaag nog contact op.

Onderhoudsvriendelijke vloeren

Alhoewel de hardsteen vloeren een onderhoudsvriendelijke steen is is het nog steeds mogelijk dat uw hardsteen niet meer is wat het was. Wij van ADM Vloerenreinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw vloer. Zonder dat het de steen aantast.

Reinigen van uw vloer

De vloeren vragen bij normaal gebruik weinig onderhoud. Wanneer u deze vloeren regelmatig dweilt met een geschikte zeep, is dit eigenlijk al voldoende om jaren plezier te hebben van deze tegels. Natuurlijk zijn er altijd situaties waarin een hardsteen vloeren wat extra bescherming kan gebruiken. Zeker in natte ruimtes of bijvoorbeeld in de keuken is het fijn als uw hardsteen vloer vuil, vet en waterafstotend is. Er bestaat ook de kans dat er krassen ontstaan op uw hardsteen vloeren. ADM vloerenreinigers staat voor u klaar.

Waarom je voor ADM Vloerenreinigers moet kiezen:

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Stofvrije werkwijze  
 • Tips en advies voor uw meubilair
 • 100% tevredenheidsgarantie
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers in Castricum

Wilt u een hardsteen vloer in of in de omgeving van Castricum? Of wilt u graag meer weten over het onderhoud van van uw Belgische hardsteen? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Castricum en omstreken voor een advies op maat.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied
Back To Top