skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Expert in vloerreiniging

ADM Vloerenreinigers is uw expert in vloerreiniging

Bent u de trotse bezitter van een mooie (natuursteen) vloer? Zijn hier recentelijk vlekken in gekomen? Dan is het in sommige gevallen verstandig om professionele vloerreiniging in te schakelen. In dit blog legt ADM Vloerreinigers u graag uit hoe we vlekken verwijderen aan de hand van 3 voorbeeldvloeren: natuursteen, PVC en tapijt. Lees snel verder.

Natuursteen reinigen

Als er iets op de juiste manier gereinigd moet worden, dan is het wel natuursteen. Ook al verschilt het type onderhoud per soort natuursteen vloer, een natuursteen vloer goed houden begint met goed onderhoud. Wilt u uw vloer laten egaliseren of onderhouden? Dan is polijsten een goede optie. Hierbij kunt u zelf verschillende gradaties van glans bepalen. Door uw vloer vervolgens te impregneren blijft deze langer schoon en mooi.

PVC vloer reinigen

De PVC vloer wordt alsmaar populairder, en dat snappen we bij ADM helemaal. Ook al is deze vloer erg onderhoudsarm, regelmatig reinigen, onderhouden en opknappen is noodzakelijk voor het behoud ervan. Als expert in vloerreiniging kunnen wij uw PVC vloer reinigen met een speciaal middel. Vervolgens kunnen we de vloer opwrijven met een speciale boenmachine. Door het hoge toerental krijgt uw vloer dan weer een nieuwe glans en een beschermingslaag.

Tapijtreiniging en onderhoud

Tapijt heeft natuurlijk als voordeel dat het heerlijk zacht onder uw voeten voelt en dat het uw interieur een knusse sfeer geeft. Een nadeel van tapijt is dat vlekken van bijvoorbeeld eten, drinken en cosmetica er moeilijk uitgaan. Daarom is professionele tapijtreiniging vaak aan te raden. Hiervoor gebruiken we twee methodes: de koolzuurmethode en de sproei-extractiemethode. Bij de koolzuurmethode gebruiken we een speciale combinatie die tot 99% van alle bacteriën doodt. Bij de sproei-extractiemethode spoelen we vooral oude vlekken weg uit uw tapijt en worden ook zeep- en vuilresten verwijderd.

ADM Vloerenreinigers reinigt alle vloeren

Heeft u vlekken in uw natuursteen, PVC of tapijt vloer? Krijgt u deze niet verwijderd? Schakel dan ADM in als uw expert in vloerreiniging. We behandelen elke soort (natuursteen) vloer! Met ons ziet uw vloer er na afloop weer als nieuw uit. U geeft aan ons eerst uw wensen door, wat het probleem is en wat voor een soort vloer u heeft. Vervolgens gaan we aan de slag en zijn u dan zo nauwkeurig mogelijk van dienst.

Meer informatie over soorten vloerreiniging?

Wilt u graag meer weten over verschillende soorten vloerreiniging? Neem dan gerust contact op met ADM Vloerenreinigers. U neemt contact met ons op door te bellen met 0251-836366 of per mail via info@admvloerenreinigers.nl. U kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier op de website.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top