skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Chinees Hardsteen vloer onderhouden? Dat doet u zo!

Regelmatig onderhoud voor een prachtig resultaat

De Chinees hardsteen vloeren zijn zeer gewild door hun mooie uitstraling. Vooral in woningen zijn deze vloeren dit jaar in opkomst. Chinees hardsteen geeft een mooie uitstraling aan elke omgeving, of het nu in een woning of in een openbare ruimte is. Goed onderhoud en professionele reiniging zijn hierbij natuurlijk essentieel. Bij ADM Vloerreinigers bent u aan het juiste adres voor het schuren, kristalliseren, verzoeten en vele andere behandelingen van uw Chinees hardsteen vloeren. Lees verder en ontdek hoe u uw Chinees hardsteen vloeren het beste kunt onderhouden!

De eeuwenoude schoonheid

Chinese hardsteen is ongeveer 150 miljoen jaar ouder dan Belgisch hardsteen. Deze prachtige hardsteen is rijk aan dolomiet en is meestal herkenbaar doordat in het gesteente kleine bolletjes en witte aders met vlekjes zijn verwerkt. Chinese hardsteen is ondoordringbaar en is beschermd tegen vuil en vlekken. Zelfs de meest hardnekkige vlekken, zoals vet, krijgen geen kans. De vlekjes blijven oppervlakkig en dringen niet door in de steen. Door de patina, een doffe corrosielaag, vervagen ze na verloop van tijd vanzelf. Denkt u aan het leggen van een hardstenen vloer, dan is de Chinees hardsteen vloer het overwegen waard!

Milde reiniging werkt het best

Hoewel Chinees hardsteen een onderhoudsarme steen is, is het toch mogelijk dat uw Chinees hardsteen vloer door de jaren heen beschadigt. Door uw Chinees hardsteen vloer te reinigen met een zuurvrije grondreiniger, voorkomt u dat de steen aangetast wordt. Chinees hardsteen is namelijk niet bestand tegen zuur! Wij van ADM Vloerreinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw vloer zonder de steen aan te tasten. Welke methode we gebruiken hangt af van het soort vervuiling en de mate van vervuiling. Onze specialisten informeren u daar graag over.

Extra reiniging nodig? Neem contact op!

Bij normaal gebruik hebben hardstenen vloeren weinig onderhoud nodig. Als u deze vloeren regelmatig dweilt met een geschikte zeep, is dit eigenlijk genoeg om er jarenlang van te genieten. Er zijn natuurlijk altijd situaties waarin een Chinees hardsteen vloer wel wat extra bescherming kan gebruiken. Dan helpt ADM Vloerreinigers u graag verder. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier hier op de site of bel naar 0251-836366. Ook kunt u een mail sturen naar info@admvloerenreinigers.nl. We helpen u zo snel mogelijk verder.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top