skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Badkamervloer laten reinigen

Grondig schoonmaken van de badkamervloer

De meeste vloeren hebben door de jaren heen veel te verduren. Zeker de vloer in de badkamer kan er na verloop van tijd minder goed uitzien. De tegels kunnen beschadigd raken door vocht, shampoo, vetresten en gewoon alledaags gebruik. Bij ADM Vloerenreinigers weten we wat we moeten doen om te zorgen dat zo’n versleten vloer er weer stralend uitziet. Zeker wanneer u tegels van natuursteen in de badkamer heeft liggen, is het belangrijk om deze op de juiste manier te laten onderhouden. Wij vertellen u graag meer over het grondig reinigen van de badkamervloer.

Sporen van vuil en vocht op de tegelvloer

Door al het vuil en water dat in de badkamer op de tegels terecht komt, zullen de tegels er na een aantal jaar minder sprankelend uitzien. U zult merken dat het dan niet meer lukt om de zeepresten en kalkaanslag helemaal schoon te boenen. Dit heeft onder andere te maken met hardnekkige vetresten die op de tegels achterblijven. Zelfs een stevige dweilbeurt maakt het dan niet meer goed. Sterker nog: dit kan de vloer zelfs viezer maken. Gelukkig kunt u de vloer door professionele reiniging weer hygiënisch schoon krijgen. Het kopen van een nieuwe badkamervloer is dus nog niet nodig.

Tegels reinigen in 3 stappen

Onze experts weten precies wat ze moeten doen om de verschillende soorten tegels vakkundig schoon te krijgen. Per vloersoort gebruiken wij dus een unieke aanpak. Toch bestaat ons proces vrijwel altijd uit de volgende 3 stappen:

  1. We beginnen altijd met het schoonmaken van de tegelvloer met een speciaal reinigingsmiddel.
  2. Daarna borstelen we de voegen, zodat ook deze vrij van vuil zijn.
  3. Al het vuil en vocht dat vrijkomt, zuigen we op. Zo laten we de badkamer schoon en netjes achter.

Badkamervloer schoon houden

Heeft u de badkamervloer professioneel laten reinigen? Dan zult u zien dat de vloertegels weer stralen als vanouds. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk van dit effect genieten. Daarom adviseren wij om de vloer ook direct te laten impregneren. Hiermee voorkomt u dat er in de toekomst weer vlekken op de badkamervloer ontstaan. Bovendien beschermt u de tegels tegen vuil en vocht. Zeker natuursteen vloeren kunnen deze extra bescherming goed gebruiken om de kwaliteit van de steen te blijven behouden.

Maak direct een afspraak

Wilt u de badkamervloer laten reinigen? Maak dan direct een afspraak bij ADM Vloerenreinigers. U kunt een offerte aanvragen via het contactformulier op de website. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 0251-836366 en per mail via info@admvloerenreinigers.nl.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top