skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Na bijna 18 jaar was het de hoogste tijd om onze marmeren vloer (rose aurora) een schoonmaakbeurt te laten geven. Geen idee wie daarvoor in te schakelen, dus op internet gezocht en uitgekomen bij ADM Vloerreinigers, ook omdat die bij ons uit de buurt komen. Afspraak gemaakt om het werk te laten opnemen en vervolgens een keurige (ook qua prijs) offerte ontvangen. Na wat speurwerk op internet besloten om hen de opdracht te gunnen.
Omdat wij nog wat andere werkzaamheden willen laten uitvoeren was het puzzelen om alles qua planning te laten aansluiten. Daar heeft ADM zeer goed en flexibel op ingespeeld. Het werk is inmiddels uitgevoerd naar grote tevredenheid. Keurig met slijpschijven gepolijst, afgewerkt en geïmpregneerd. Onze vloer ziet er weer prachtig uit. Wij zijn zeer tevreden en ik wil dit bedrijf daarom van harte aanbevelen voor dit soort klussen.

Back To Top